Arama sonuçlarınız

1. landscape

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Sayın albay53 aracınızda havalı süspansiyon sisteminin ne şekilde iptal edildiği önemli.Yani cihazla mı yoksa kablo mablo sökülerek körükler değiştirilerek mi acaba.Bu işlem yapılırken ace ile ilgili bağlantılar...

2. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Ve final arkadaşlar.İlgilenen herkese teşekkür ederim.Başka konularda yazışmak üzere tabii (LR) Saygılar sunarım.
  3. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi ACE RESİMLERLE ANLATIMA DEVAM.

4. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi RESİMLERE DEVAM.
  5. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi DEVAM EDİYORUZ ARKADAŞLAR.

6. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi RESİMLERE DEVAM.

7. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi ACE SİSTEMİ RESİMLERİNE DEVAM EDİYORUZ.
  8. landscape

Ynt: Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Merhaba. ACE sistemi ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt olacak diye düşünüyorum... ACE SİSTEMİ RESİMLİ KONU ANLATIMI.
  9. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ace (active cornering enhancement) aktif viraj desteği Sistem bir adet hidroliği basınçlandıran ve motordan kayışla hareket alan pompa Bir adet valf bloğu(içindeki valflerle hidroliği gerekli olan yerlere yönlendirir. İki adet viraj demiri (demir üzerinde hidrolik...

10. landscape

Borusan oto servislerinden.Ya da istanbul anıl oto kayalar oto land rover den sorgulatabilirsiniz parça nosu :SJJ100362

11. landscape

Merhaba : Land Rover parça katoloğunda da gösterildiği gibi lastikleri tek olarak vermiyor. 2 nolu resim diye ayırmış ve içerisine hirolik reservuar(depo) ı da almış. Ancak çıkma olarak belki temin edilebilinir ve o lastiklere de ne kadar güvenilir.Sonuçta fren Bakımda Yağ değişimi Her 10 bin...
  12. landscape

Her türlü çip uygulaması ,aracın motor işletim sistemine müdahale ettiğinden motor,şanzıman,transfer kutusu,difransiyel gibi pahalı güç ünitelerine zarar verdiğini bizzat gördüm.Hangi çip uygulaması yapan firma yada kişi ile konuştuysam bizmki farklı ile söze başlıyor.Burada benim savunduğum...

13. landscape

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL Merhaba.Ürünün malzemesi bir de kendi imalatınız mı yoksa ithalmi ve de bağlantı şekli konusunda aydınlatırsanız sevinirim.Hayırlı satışlar şimdiden...
  14. landscape

2.0 td4 HSE Freelander

Ynt: 2.0 td4 HSE Freelander Merhaba tüm freelander 1 lerde transfer kutusu mevcuttur ve motordan çıkan hareket önce şanzımana sonra da transfer kutusu vasıtası ile de arka tekerlere iletilir. Bu arada Halilcan kardeşim ilk defa bir şey öğrendim ama tam öğrenemedim acaba hangi solenoidi...
  15. landscape

LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım Merhaba birkaç defa başıma geldi,hastane yanı askeriye yanı gibi yerlerde araç kumandası çalışmıyordu baktığımızda o bölgede araç kullananlar aynı şeyden muzdarip.Böyle bir şey olabilir.Araç uzun süre kalacak ise yerini değiştirip...

16. landscape

LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

Ynt: LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım Merhaba : Anahtarınız kırıldı mı? yoksa metal kısmı bu şekilde mi çıktı acaba? Eğer çıktı ise sağlam bir yapıştırıcı ile yapıştırabilirsiniz. Bir daha çıkmayacaktır.
  17. landscape

freelander hse-se donanım farkı

Ynt: freelander hse-se donanım farkı Hemen yanıtlayayım; P D C park distance control park mesafe kontrolü Araç park edilirken aracın ön veya...
  18. landscape

Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Sağlam bir istişare ile neden olmasın tabii ki de olabilir.

19. landscape

89 PAJERO 4g54 YEDEK PARÇA TEMİNİ İÇİN YARDIM.

Merhaba :89 PAJERO 4g54 için poly burç takımı bulabilirmiyim,bir de detaylı olarak yedek parça nereden bulabilirim firma ismi yada telefon yazabilirseniz sevinirim.İzmirdeyim bu arada...
  20. landscape

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Merhabalar: 95 -96 model discovery seri 1 demek istediniz herhalde. Discovery 2 (1998 - 2004 ) yılları dahil üretilmiçtir bilginize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri