Arama sonuçlarınız

1. landscape

Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi

Ynt: Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi Adem bravo iyi bilgilendirme.Bu arada hesabı kotrol ettin mi bi sıkıntı var mı?

2. landscape

Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ?

Ynt: Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ? Tekrardan teşekkürler zaten çok güzel ve açıklayıcı yazmışsınız,gerisi imkan ve tercih meselesi tabii ki.Saygılar benden...
  3. landscape

İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS

Ynt: İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS Takip ettiğiniz ve zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim.Bu bilgileri yazarken kaybettiğim zamanımın boşa gitmediğini görmek benim için de mutluluk verici.Saygılar sunar iyi günler dilerim.

4. landscape

Ynt: Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ? Ama iptal kısmına katılmıyorum.Şahsi fikrimdir.Bir sistem çevre koruma için geliştirilmiş ise,biz Türkler daha geliştirilmişini yapamıyoruz madem yapılanı bari bozmayalım kanaatindeyim,bırakın bir kaç beygir...
  5. landscape

Ynt: Discovery / Defender TD5 Motorlarda EGR (Egzoz gazı Resirkilasyonu) nedir ? Net ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.İyi bir çalışma olmuş.

6. landscape

discovery td5 2003 zor çalışıyor

Ynt: discovery td5 2003 zor çalışıyor 1999 -2004 yakıt şeması genel olarak aynıdır.Bir tek Yakıt basınç regülatör kısmı farklıdır ve de 2002 sonrası yüksek basınç yakıt basıncı 1600 bar dan 1650 bar 'a yükseltilmiştir diye hatırlıyorum.

7. landscape

İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS

Ynt: İZMİR LAND ROVER ÖZEL SERVİS Merhaba. 7 / 24 acil telefon numarasını yanlış yazmışım.Doğru olanı 0 532 302 45 18 dır.
  8. landscape

discovery td5 2003 zor çalışıyor

Ynt: discovery td5 2003 zor çalışıyor Merhaba. Aracınızın arızasını biliyorsunuz,yani bu arızayı bilerek yaptırabilirsiniz. Sizden eğer mümkünse bir şey denemenizi isterim. Araca marş basmadan önce kontağı açıp 5sn sonra kapatıp tekrar açıp 5sn daha bekledikten sonra anahtarı geriye çevirmeden...
  9. landscape

Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)

Ynt: Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8) Genelde bu komponentlerden arıza çıkar en fazla birde iki adet yükseklik sezicisi arka tarafta 150 tl civarı adet fiyatı ama bütün parçalarınız arızalı olamaz herhalde diye düşünüyorum.

10. landscape

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI Merhaba.LR tarihinin bütün araçlarının kullanma kılavuzları elimde mevcut.Ama tabii bana lazım oluyor ve birçok bilip te unuttuğum çok basit konuları buradan bakıyorum inanılmaz faydalanıyorum.Şimdi bildiğim kadarı ile kılavuzlar parça no ile satılıyor...

11. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Yağ değişimi öncesinde böyle bir durum yoktu ,sonradan mı oluştu.
  12. landscape

Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8)

Ynt: Amerikan'dan İngiliz'e ilk adım ( DiscoveryII V8) Bir kompresör ve 2 adet körük yaklaşık 1600 tl Range nin hiç bir şeyi uymaz disco ya.Sadece buysa sorununuz orjinalini bozmayın derim,arazi de yapmayacakmışsınız nasıl olsa.

13. landscape

TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI Yükleme sırasında bir hata oluştu artık kusura bakmazsınız.
  14. landscape

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI ,
  15. landscape

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI .

16. landscape

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI ;
  17. landscape

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI ,
  18. landscape

Ynt: TERRAİN RESPONSE SİSTEMİ ÇALIŞMAŞMASI .

19. landscape

Merhaba.Eğitime devam diyorum ve Discovery3 Terrain Response sistemi nedir ve ne işe yayar. Türkçe çevirisi en uygun Zemin kontrol diye geçer.Aynı motor,şanzıman,transfer kutusu ve difransiyellerle farklı zemin koşulları ile karşılaşıldığında sistemin o zemine uygun modu seçilerek hareket...
  20. landscape

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI Merhaba .Dik bir tepeden iniyorsunuz,zemin gevşek eğer frenleme yaparak inerseniz araç kontrol dışı olarak hızlanacaktır.Bu durumda en ufak vites seçilerek HDC sistemi devreye almak gerekir bu şekilde bir iniş daha güvenli olacaktır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri