Arama sonuçlarınız

1. landscape

range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu

Ynt: range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu Aracınız kaç model acaba yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

2. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Merhaba conta lastik özelliğini kaybetmemişse olabilir fakat her yerde bulabilirsiniz bu contayı.İşlemi bir gün sonra yapın fakat contayı da değiştirin bence.Aracı kaldırarak denemedim fakat yağın büyük kısmı türbin içerisinde...
  3. landscape

DİSCOVERY 2 TD5 MOTORDA YAKIT KAÇAĞI ŞİKAYETİ

Merhaba arkadaşlar.Bugün alttakımda ses problemi ilebir müşterim geldi (Discovery 2 TD5 2003 model) ,yaptığım kontrollerde sağ arka viraj rotunun üst kısmının aşınmadan dolayı yerinden çıkmış (ikiye bölünmüş)olduğunu gördüm,ve ön taraftaki viraj rotlarını kontrol ettiğimde onlarda da boşluk...

4. landscape

haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz

Ynt: haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz Bir aracı rezil etmek için ancak bu kadar para harcanabilir. (şahsi fikrim)
  5. landscape

Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan?

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba Alper bey.Adem Bey le tanışmanız çok iyi olmuş,hazır siz de İstanbul'daymışınız size çok yardımı dokunacaktır.

6. landscape

DİSCOVERY SERİ 1 VİTES KOLU ÇOK SERT ŞİKAYETİ

Merhaba. Dün bir müşterim vites kolunun sertliğinden(otomatik vites),bir başka disco sahibi arkadaşının da aynı şikayetten muzdarip olduğunu o arkadaşının vites kolu kısmını ve orta konsolu sökmek kaydı ile vites kolu mekanizmasının bulunduğu bölümün bir hazne şeklinde olduğunu bu haznedeki...

7. landscape

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Cevaplar çok basit Discovery2 ler gerçek sahipleri zamanlarında yetkili servislere gidiyorlardı ve ne gerekirse yapılıyordu.Garanti bittikten sonra (Biz bu arabayı yürütürüz,benim bir ustam var 500 tl dediler 50 tl ye hallettirdim,beyler bir şey...
  8. landscape

P38 Offroad yapar mı?

Ynt: P38 Offroad yapar mı? Araç tan çok çamura sokana bravo.Genelde kimlik için kullanırız da.Resimler için teşekkürler.Soruya güzel bir cevap olmuş.
  9. landscape

Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim (MİL) Motor ikaz lambası dır.Araca vites boşta yada parkta ike gaz verdiğinizde motorun biraz yatması normaldir,fazla yatıyorsa bir problem olabilir.

10. landscape

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Merhaba.Yaklaşık 30 a yakın Disco2 nin motor ve enjektör kablo tesisatını değiştirdim içlerinde mil ikazı yanana denk gelmedim.Olmayacak anlamına gelmez tabi.Sac mevzu ise ,aracın altına yatıp 3 cıvatalı kapağı söktüğümüzde aradan görme şansımız olabilir...

11. landscape

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Parçalarla ilgili resimler ektedir...
  12. landscape

Ynt: Discovery 2 TD5 Yüksek Titreşim Merhaba Şenol Bey.Yorumunuz bir hayli eğlenceli olmuş.Vibrasyondan arıza ikazı yanma olayı gerçekten süper .Sizin gibi teknik açıklamalar yababilen bir kişi bu yorumu nasıl yaptı şaşırdım doğrusuÇünkü bu araçlar ilk 1998 de çıktı ve o yıllarda böyle bir...

13. landscape

2006 FREELANDER SE 68 BİN DE İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ

Ynt: 2006 FREELANDER SE 68 BİN DE İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ son iki resim.
  14. landscape

Ynt: 2006 FREELANDER SE 68 BİN DE İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ Resimler devam.
  15. landscape

Merhaba araç 2006 model Freelander td4 SE paket olup 2006 yılında LR yetkili serviste çalışırken Müşterime ben sıfır aldırmıştım.Müşterim 2013 Land Rover evoque aldığı için bu aracı satıyor.Araçta değişen boyanan tek bir yer bile yoktur.km si orjinaldir,bakımlarını son bir yıldır ben...

16. landscape

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Renk konusunda Dixie 'ye katılıyorum.Ayrıca bilgi konusunda mübalâ yapmışsınız, siz de boş değilsiniz gördüğüm kadarı ile.
  17. landscape

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba konuyu kaçırmış olabilirim, Discovery seri II araçlar 1998 - 2004 yılları arasında üretilmiş olup, 2,5 2500 cc dizel 5 silindir bir de 4.0 cc v8 benzinli ve 8 silindirli motorlarla piyasaya çıkmıştır.2.5 tdi herhalde sizin bir yanlış...
  18. landscape

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba.Türkiye şartlarında hangi marka araçtan az sayıda mevcut ise o marka ile igili satış fiyatları çok eksantrik(değişken)olabiliyor.Land Rover da bu markalardan biri.Ülke ve milletçe bu tarz olaylardan kendimize fazlaca pay çıkarmayı pek...

19. landscape

Ynt: Bu araç hakkında bilgisi/yorumu olan? Merhaba km sine göre fazla.En fazla ederi 40 bin tl Benim şahsi fikrimdir.Galericinin dükkan kirasını ödemek isterseniz bu fiyata da alınabilinir.
  20. landscape

Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi

Ynt: Range Rover 2004 Vogue Direksiyon sertleşmesi Ademcim mübalağa yapmışsın teşekkür ederim. Sonuçta bu işin ticaretini yapıyoruz,biz kazanmazsak ,bu araçlardan istifade etmek isteyen markayla ilgisi olmayan kötü niyetli ustalar kazanacaklar.Ve land rover sahiplerinin hem işleri...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri