Arama sonuçlarınız

1. landscape

Discovery Seri I - V8 Motora Revizyon Yapmak

Resimler kirli motor.

2. landscape

Merhaba.Revizyon işini çok önceden bitirdik.Fakat fırsat bulup resimleri yükleyemedim.Motor gayet güzel oldu.Hatta müşterim önceleri aracın şanzımanında sorun var zannediyordu(yokuşlarda çekmiyor,kaydırıyor gibiymiş)Fakat motor revizyonundan sonra aracının yeniden doğduğunu söyledi.Ben de gayet...
  3. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Merhaba Parça No :RTC 5733 köşe için şanzıman karter köşe braketi.

4. landscape

Ne demek istediğinizi anlayamadım.Yazdıklarım birilerini rahatsız ettiyse özür dilerim.Eğer öyleyse yanlış yaptığım yeri söyleyiniz.?
  5. landscape

Mümkün tabii.Hatta süpercharge ilave itmek daha mantıklı. Bu arada motor revizyonu bitmiştir.Dün itibarı ile marşa basmış bulunuyoruz.Şimdilik problem yok gibi,olmaz da İnşallah.Fotoları çektim,yüklemesi kaldı.Bir ara yükleyip bu işi de bitirmek istiyorum.Darısı başka konulara...

6. landscape

Freelander vites kutusu

Ynt: Freelander vites kutusu Merhaba.Aracınızda Jatco 5 ileri otomatik şanzıman bulunuyor.Yağ değişimi için 5 lt yeterli oluyor.Orjinal parça numarası : STC 50525 Değişim periyodu her 75 bin km dir.Yada piyasada dextron VI diye bulabilirsiniz markalar(castrol - divinol - Mobil LT71141)...

7. landscape

Merhaba arkadaşlar.Ne zamandır sökelim yapalım şu motoru dediğim müşterim ,aracını revizyon işlemi için servisimize bıraktı.Araçta tekleme sıkıntısı vardı bujiydi,kablolardı,akışmetreydi lpg ayarı derken bir türlü istediğimiz verimi alamadık.Nihayetinde söktük ve gördük ki 1. ve 3. silindir blok...
  8. landscape

range rover ile ilgili çözemediklerim

Ynt: range rover ile ilgili çözemediklerim Merhaba.Eğer İzmir de iseniz kullanım konusunda yardımcı olabilirim.3. san sitesi 403 sokak no.30 Bornova 0 532 302 45 18 Unutmadan söyleyeyim,bilgilendirme herzaman ücretsizdir.
  9. landscape

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Metal olan kartere yapışık olan 10mm ye 30mm mıknatıs zaten bulunması gerekiyor diye biliyorum .Yoksa da bir adet bu ebatlara yakın ölçülerde mıknatıs, metal parçalarını toplaması için uygun olacaktır.

10. landscape

haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz

Ynt: haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz Yahu arkadaşlar Defender demek orjinallik demek .Öyle olmasa her dört yılda bir kasa değiştirdi şimdiki hali bambaşka bir şey olurdu.Emeğe saygı benden tabii ki çünkü ben de emekçiyim.Lakin zevkler ve renkler...

11. landscape

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Üstadlar dexIII 8 tl den başlıyor 19 tl ye kadar var.İşte mesele de burda kullanıcılar bu işlemi ciddi masraf sanıyorlar,buyüzden bu konuları pek önemsemiyorlar.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
  12. landscape

orta difflock

Ynt: orta difflock Parçayı parça katoloğundan tespit edip servis kanalı ile getirtiriz,işçilikte de sizi üzmeyiz.

13. landscape

2006 FREELANDER SE 68 BİN DE İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ

Ynt: 2006 FREELANDER SE 68 BİN DE İLK SAHİBİNDEN KAZASIZ BOYASIZ Aracı sattık arkadaşlar,fakat bi türlü konuyu kapatamadım.Moderatör arkadaşlar yardımcı olabilirseler sevinirim.
  14. landscape

Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

Ynt: Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım Üstad bu araçlar sorunlu araçlar .Yaptıracağınız iş conta değişimi gibi görünsede.Kapak söküldüğünde silindir blok yüzeyinin ölçülmesi gerekiyor,eğer silindirler olması gereken seviyeden aşağıda ise takacağınız conta kısa zamanda tekrar benzer problem...
  15. landscape

orta difflock

Ynt: orta difflock İzmir çevresinden taktırmak isteyen olursa profesyonel olarak montaj yapabilirim.Tabi transfer kutunuzun uyumlu olması sebebi ile.

16. landscape

Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

Ynt: Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım Eğer Usta daha önce Land Rover yapmışsa yani işi biliyorsa bedava.Fakat ilk defa sökecekse çok para.
  17. landscape

Ynt: Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi Bence de mantıklı fakat önce biz 5lt şanzıman yağını değiştirelim,ve bu masrafı karşılayalım da sonra da bu işlemi bir kaç kez tekrarlarız ,ne dersiniz arkadaşlar?
  18. landscape

range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu

Ynt: range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu Şunu denemenizi isteyeceğim. Aracın kapıları kapalı olsun ,anahtarı sürücü kapısına sokunuz.kilitleme veya açma butonuna basın ve basılı vaziyette anahtarı sağa ve sola çeviriniz kumanda üzerindeki led sık sık yanmaya başlayınca (her iki...

19. landscape

Ynt: range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu Araca yakın mısınız?
  20. landscape

Ynt: range rover merkezi kilit, alarm, immobilizer sorunu Merhaba Anahtarın kumanda kısmı arızalımıdır.Kapıdan açmanızın bir sebebi olmalı.Eğer aracı kumandadan kitleyip de anahtarı kapıya sokarak açarsanız alarm çalar. Söylediğiniz prosedürü daha önce denemedim,faydası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR