Arama sonuçlarınız

1. landscape

Defender Yağ Tablosu

Merhaba arkadaşlar uzun bir süreden sonra teknik bir paylaşımla yine sizinleyim.Faydalı bir paylaşım olacağını umut ediyorum.Saygılar sunarım

2. landscape

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması V8 ateşleme sırası
  3. landscape

Discovery32005 Yardım

Ynt: Discovery32005 Yardım Merhaba ilk önce hangi ikaz yanıyor.?

4. landscape

Land Rover Range Rover 4.4 V8 Vogue Veya 3.0 Tdv6 Araç Hakkında Bilgi

Ynt: Land Rover Range Rover 4.4 V8 Vogue Veya 3.0 Tdv6 Araç Hakkında Bilgi Merhaba çok genel yazmışsınız muhtemelen ondan dolayı yanıt alamamışsınız. Bu aracı ne şekilde kullanacağınız burada büyük önem taşıyor birisi 3.0 dizel bir ünite diğeri ise 4.4 v8 bir benzinli motor dizel olan...
  5. landscape

Freelander Ses Sorunu

Ynt: Freelander Ses Sorunu Merhaba. Merakımı mazur görün kaç tane land rover ci dolaştınız da çözemediler acaba?

6. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca Iı Ve Range Rover Şanzuman Yağı Ve Filitresi Değişimi Merhaba . 10 w40 castrol magnatec 7,2 lt alır

7. landscape

Freelander (2001 - 2007 ) Havalandırma Menfezlerinden Su Gelmesi

Merhaba.Ne zamandır siteye yazamadım.Üye olmamın gereğini yerine getirmek ve yaz günlerine has bir arızaya değinmek istedim. Frelanderlarda havalandırmayı(A/c) açtığımızda belli bir süre sonra havalandırmalardan su damlacıklarının yüzümüze geldiğini görürüz. Sebebi klima yoğuşma suyunun tahliye...
  8. landscape

Land Rover Ace (active cornering enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi

Ynt: Land Rover Ace (active Cornering Enhancement) Aktif Viraj Desteği Sistemi Sorunuzu sorarken bütün insanlar (forum dahil) emrinize amade gibi değil de sadece bir merhaba ile başlasaydınız soruş stilinizi değilde arızanızı konuşuyor olurduk. Kendi adıma konuşurum benim şahşi fikrimdir...
  9. landscape

2004 Td4 Hse Webosta

Ynt: 2004 Td4 Hse Webosta Merhaba.Genelde ön tamponda bulunan sezici,arka sağ tekerlek boşluğunda bulunan pompa çıkıyor.Araç önden hasar aldığında sezici zarar görüyor. Arka taraftaki pompa ise kirli mazottan veya ömrünü doldurmasından dolayı çalışmıyor.

10. landscape

2004 Td4 Hse Webosta

Ynt: 2004 Td4 Hse Webosta Merhaba.TD4 ten kastınız commonrail (BMW m47 kodlu dizel motor)ise, ilk kez 2001 yılıdır.

11. landscape

2004 Td4 Hse Webosta

Ynt: 2004 Td4 Hse Webosta Merhaba. Serdar Bey 'e katılıyorum . Sistem denildiği şekilde çalışır , Sol arka tekerlek davlumbaz içerisinde FBH pompası bulunur. ince yakıt borusu ile depodan mazot çekilerek ön sol çamurluk içerisindeki yakıt yakma hücresine gönderilir . Yanan yakıt ile motor...
  12. landscape

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

Ynt: 3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması Merhaba.Land Rover v8 araçlarda yeni ve eski fark etmeksizin sıralama aşağıdaki gibidir. Yardımcı olabilmek umudu ile.Saygılar...

13. landscape

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen Doğrudur.
  14. landscape

Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen

Ynt: Disco Td5 Grubuna Yeni Bir Üye Ve Yardım Lütfen Merhaba .Aracınız hayırlı olsun,sırası ile yazmışsınız ben de sırası ile cevaplamaya çalışayım. 1- Araçta arka aksta körük bulunmaması ACE nin olmadığı anlamına gelmiyor.Motor kaputunu açtığınızda direksiyon yağ haznesi 2 adet kapaktan...
  15. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Ynt: Disca Iı Ve Range Rover Şanzuman Yağı Ve Filitresi Değişimi Yağınız eksik yüksek ihtimalle.5 litre civarı alıyor. 3 litreden sonra aşağıya akmaya başlıyor ısrarla pompa ile 5 litreye tamamlayabilir seniz , tabi uygun ekipman da olması gerekiyor. Aslında şanzımanın tamamı 7 litreden fazla...

16. landscape

Rangerover Sport 2.7 Tdv6 Vs Rangerover 3.0 Tdv6 Vs Mercedes-benz Ml 320 Cdı

Ynt: Rangerover Sport 2.7 Tdv6 Vs Rangerover 3.0 Tdv6 Vs Mercedes-benz Ml 320 Cdı Merhaba .Öncelikle bu kadar para vericem şu olsun bu olsun demişsiniz,kusura bakmayın bizim araçlarda (land rover) o kadarcık para ile iyi bir araç almanız mümkün gibi görünmüyor.Yada ancak 2005 -2006 aralığı olur...
  17. landscape

Freelander 2002 Td4 Hse

Ynt: Freelander 2002 Td4 Hse Merhaba. Aracınızın bakımları servis şartlarında 15 bin km de bir , Fakat dışarda 10 bin km de bir değiştiriyoruz. her bakımda yağ-hava- polen filitresi değişir, iki bakımda bir Siklon(motor bloğu havalandırma) değişir, her 75 bin km de bir otm şanzıman yağı ve...
  18. landscape

Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar

Ynt: Freelander 2.5 V6 (2004 Model) Yorumlar Merhaba Land Rover in en sorunlu araçlarından biridir.Su kaçağı termostad gövdesinden,hortumlardan,orada da yoksa araç suyu yakıyor olabilir ki bu en tehlikelisidir,araç silindir kapaklarının contalarını yakmış olabilir.Sabahları gelen şakırdama sesi...

19. landscape

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü Merhaba. Sallantıdan kastınız kasanın sallantısı mıdır,yoksa direksiyona vuran bir sallantı mıdır.
  20. landscape

2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü

Ynt: 2004 Td4 Otomatik Şanzuman Hasar Gördü Merhaba 2 numara elektronik müşür diye bir şey yok orada ,sadece vites telinin brakete geçtiği yerin plastik sarı sekmanı var.Tel problem değil,şanzımandaki deliği göremedim yada anlaşılmıyor,eğer delik var ise yarı yada tam şanzıman demek ,bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri