Arama sonuçlarınız

1. landscape

Defender İçin Yapma Çelik Piston ?..

Ynt: Defender İçin Yapma Çelik Piston ?.. En son mesaj yazan arkadaşa katılıyorum.Biz orjinal bir makina alıp yürütmekten acizken zaten zar zor yürüttüğümüz yorgun bir makinaya sonucunu bilmediğimiz yada pahalıya ödeyeceğimiz bir işi yapmak akıl karı değil.Dolayısı ile bana göre boş...

2. landscape

Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Ben teşekkür ederim. Gerek okuma ,gerekse yazma konusunda bu sitede vakit geçiriliyorsa bilgiler paylaşım dahilinde işe yaramalı diye düşünüyorum.Zira boş muhabbet yapan çok site yada net programı var.
  3. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Merhaba. Hasar görmüş dişliler ön difransiyeldeki dişliler,kilitten önce.Araçta normalden fazla diyebileceğimiz yükseltme ve lastik ebadı var muhtemelen onların sonucu.Kilidi kullandıktan onra göreceğiz,şahsi görüşüm bütün...

4. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Doğrudur fakat araç sahibi müşterimle beraber montajını yaptık o da çok keyif aldı.Bu araçlarda aslolan mekaniğe meraklı olmanız bir de sizin bu isteğinize (beraber montaj) cevap verebilecek usta bulmanız.Kilidi aracı...
  5. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım .

6. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım ve..

7. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım dahası..
  8. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım ve..
  9. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım devamı

10. landscape

Ynt: Discovery 1 v8 e arkaya ARB havalı kilit takılması resimli anlatım Resimler ise;

11. landscape

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ilginizi çekeceğinizi umduğum bir konuyu resimli anlatım ile sitede paylaşmak istiyorum.Lakin bir çok resim çektim ve kilidin montajının bitmesine az kaldı.Montaj biter ve sistem sorunsuz çalışır ise rahata ermiş bir şekilde ppaylaşmayı düşünüyorum...
  12. landscape

freelander hse-se donanım farkı

Ynt: freelander hse-se donanım farkı benzinli ise lpg li dir şimdi yapmasa bile ileride hararet problemi yapacak ve silindir kapak contasını yakacaktır.Biraz naziktir hararet konusunda dikkat etmen gerekir. Sunroofları arıza yapar transfer kutusu sorun çıkarabilirŞaftı sorun çıkarabilir.

13. landscape

Internatıonal 2.8 TGV, 135Hp, 375nm / motor hakkında bilgi

Ynt: Internatıonal 2.8 TGV, 135Hp, 375nm / motor hakkında bilgi Bu arada serviste çalışırken 5 - 6 adet td5 sandık motor değiştirdim.fakat gelen motorun üzerinde; Enjektörler Emme manifoldu Eksoz manifoldu Turbocharger Egr sistemi ve hatırlayamadığım bir çok parça çıkmıyor. Yani olayı...
  14. landscape

Internatıonal 2.8 TGV, 135Hp, 375nm / motor hakkında bilgi

Ynt: Internatıonal 2.8 TGV, 135Hp, 375nm / motor hakkında bilgi Merhaba Bir şey sorabilirmiyim konu ile ilgili olarak.87 -2002 model olup ta eski dizel (2,5 düz veya turbo) yada 300 tdi motorlu bir defender 'a Td5 motor uygulaması yapan oldumu acaba? Çok Merak ettim?Konu il ile bilgisi...
  15. landscape

Disca II ve Range Rover Şanzuman Yağı ve Filitresi Değişimi

Merhaba .Yağı karterden boşalttıktan ve filitreyi değiştirdikten sonra 4,5 - 5 litre basarsanız işlem tamam olacaktır. Sonrasında Aracı çalıştırıp vitesleri sırası ile en yukardan en aşağıya olmak kaydı ile 5 sn bekleterek hareket ettirin.Bu işlemi 2 - 3 sefer tekrarladığınızda işi tamamlamış...

16. landscape

TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! )

Ynt: TD5 ilginç arka körük problemi ( Lütfen acil yardım! ) En iyimser bir rakamla 6 - 7 yıl diyebiliriz.Muhtemelen siz satıncaya kadar bir daha körük probleminiz olmaz.olsa da bi 700 tl daha verirsiniz olur biter.
  17. landscape

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım... Merhaba. Paranız var ise kesinlikle Disco 3 Kullanım rahatlığı arazi performansı ve başarısı gayet iyidir. Bakım aralıkları 12 bin km de bir ve yaklaşık disco 2 kadardır. Her ne kadar disco3 beyenmeyen arkadaşlar çoğunlukta olsa da temeline...
  18. landscape

Range Rover Servisi

Ynt: Range Rover Servisi Hayırlısı olsun Allah hayırlı işler bol kazançlar versin biz de İzmirde özel Land Rover Servisiyiz http://www.landroverizmirservis.com İzmir den isteğiniz olursa yardım etmekten zevk duyarım...

19. landscape

İzmir'de iyi Defender Tamircisi

Ynt: İzmir'de iyi Defender Tamircisi http://www.landroverizmirservis.com Gelin bir görüşelim. Tel :0 232 486 25 15
  20. landscape

dısko 1 yavru şanzıman yağ sızıntısı yardım

Ynt: dısko 1 yavru şanzıman yağ sızıntısı yardım Merhaba. Yağ kaçağı problemi için; Bu işlemde 2 Ad üst kapak contası(külbütör kapağı da denir) 1 Ad Emme manifold üst conta 2 Ad Emme manifold kenar lastik keçe (ay keçe de denir) Motor yağı ve dolayısı da filitresi de değişir.(manifold...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri