Arama sonuçlarınız

1. Kırmızı şimşek

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Oto show fuarında yeni Cady inceledim çok beğendim,iç döşeme çok güzel olmuş.Motorda yeni versiyon 1.6 102 bg.Sanırım bundan böyle volan sorunu yaşamaz yeniCady sahipleri..

2. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Merhaba Mesud Kardeş Doblolarda 1.9 D düz motorlar çok sorunlu,şikayetçi olmanız çok doğal.Turbo olsaydı (JTD) böyle bir sorunla karşılaşmadınız.Daha önceki mailimde belirttiğim gibi 163 000 km yol yaptım,motorla ilgili hiç sorun yaşamadım.Volan...
  3. Kırmızı şimşek

Yeni doblo yüke dayanıklı mı? Yeni Doblolar yüke dayanıklı mı? Ben Matbaa işi yapıyorum,taşıdığım kağıtlar çok ağır Örneğin resimdeki bir palet kağıdın ağırlığı 600 kg,bu tür ağırlıklarda hiç sorun yaşamadım,şimdikilerde makas olmadığından fazla yükte patlama veya kaçırma yaşadınızmı ?

4. Kırmızı şimşek

Ynt: DOBLO CLASIC İstanbul trafiğinde çok durkak yapıyoruz,bu yüzden de baskı balata 65 000 km civarında bitiyor,volan dişlisinin bunla bir ilgisi varmı?Çok kilometre veya durkaklkın fazla olması arızaya sebep olabilir mi ?
  5. Kırmızı şimşek

Ynt: DOBLO CLASIC Forum çok sessiz,sanırım arkadaşlarım yoğunluktan olsa gerek fazla katılımda bulunmuyorlar... Benim Clasıc doblo...

6. Kırmızı şimşek

DOBLO CLASIC Bu sene değiştirmeyi düşünüyordum yeni dobloyla,fakat o kadar çok şikayet varki vazgeçmek zorunda kaldım.Şikayetler motordan değil,aksesuar ve donanımlarla ilgili.. Ben aracımda böyle sorunlarla karşılaşmadığım için bana çok garip geldi doğrusu..Bir çuval para ver sonra servisten...

7. Kırmızı şimşek

Dobloda 1.9 JTD volan arıza Mesajlarınızı okuduğum da volan arıza yapılsa dahi tekrar nüksedebiliyormuş,ustamda böyle bir sorunun değişimden sonra olmayacağını söylüyor,silkeleme çok fazla olmasa sorun etmeyeceğim,ama malesef rahatsız edecek derecede..kararsızım ... ???
  8. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Merhaba Arkadaşlar formunuza yeni üye oldum,fırsat buldukca paylaşımlara katılacağım,İstanbulda ikamet ediyorum,ticaretle uğraşıyorum 2005 1.9 Doblo Jtd kullanıcısıyım.Aracı sıfır almıştım,şuan 163 000 km de Bu zamana kadar araçla ilgili hiçbir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri