Arama sonuçlarınız

1. Kırmızı şimşek

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Olursa Plak yok ama kaset var,bir koli kadar,gençliğimde çok dinlerdim Ayşe tunalı,Faruk Tınaz,Samime Sanay...hey gidi günler hey... :)

2. Kırmızı şimşek

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Reha kardeş isabetli bir gün seçilmiş,sayende piknik sezonunu orada açacağız.. :)
  3. Kırmızı şimşek

Regaip Kandili

Mübarek üç aylar başlıyor,Bugün mübarek Regaip Kandili

4. Kırmızı şimşek

Karadeniz gezimizden birkaç fotoğraf

Ynt: Karadeniz gezimizden birkaç fotoğraf Kürşat kardeş resimler için çok tşk.En son 1998 yılında gitmiştim bu bölgeye..Çocuklar büyüdü ,tekrar düşünüyorum,Sinoptan Artvine kadar sahilden....
  5. Kırmızı şimşek

Ynt: Karadeniz gezimizden birkaç fotoğraf Dün gece İstanbulda deprem çok korkuttu,ailece Dublex katta oturuyorduk,aman Allahım bu nasıl sarsıntı....Mevlam bu tür afetlerden cümlemizi korusun.Cumanız mübarek olsun. :)

6. Kırmızı şimşek

2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Dizel motorlarda periyotik bakım çok önemli,özellikle hava filtresini her 5000 km de değişmek çok çok daha önemli...

7. Kırmızı şimşek

Ynt: DOBLO CLASIC
  8. Kırmızı şimşek

Ynt: Yeni doblo yüke dayanıklı mı?
  9. Kırmızı şimşek

Ynt: DOBLO CLASIC

10. Kırmızı şimşek

Hangi yeni nesil dizel motor daha ekonomik ?..

Hafif ticari araçlarda kullanılan küçük hacimli,büyük güçlü torka sahip motorlar içerisinde en ekonomik,seri ,az bakım isteyen motorlarla ilgili görüşlerinizi paylaşıma sunuyorum. :) 1.6 105 bg 290 torgluk yeni doblo motoru 1.6 102 bg 250 torgluk yeni cady motoru 1.6 110 bg 260 torgluk yeni...

11. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Hafta sonu İstanbul yeşilköy CNR fuar alanında motosiklet ve bisiklet fuarı var, Dağ bisikletleri,motokroslar,uzunyol motosikletler vede yarış motorları..sanırım dışarda gösteride olacak..
  12. Kırmızı şimşek

Ynt: Karadeniz gezimizden birkaç fotoğraf Ülkemizin her tarafı ayrı bir güzellik..

13. Kırmızı şimşek

citroen c3

Ynt: citroen c3 Dizel araçlarda motor kilometresi aşırı yüksek değilse hiç sorun değil ( 155 000 km bu motorlara göre çok az sayılır ) Önemli olan aracın kullanımı,iç temizlik,boya kaporta vede periyodik bakım aralıkları... Arakadaşımda 190 D dizel 1989 model mercedec var,motor 890 000 km...
  14. Kırmızı şimşek

1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları

Ynt: 1978 Murat 131'im; Son Eklemeler ile Güncel Fotoğrafları Resimleri açamadım...
  15. Kırmızı şimşek

1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması

Ynt: 1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması Merhaba Savaş Kardeş Malesef multıjet motor hakkında yazdıklarına katılamayacağım,İstanbulda vede Ankarada en çok taksi multıjet Albealar Taklsiler için yakıt çok önemli,en güzeli her ikisini kullanan şoför arkadaşlarımdan bu konuda fikir...

16. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. İşyerindeki arkadaşımda 1990 model dizel mercedes var,düz dizel motor,kilometre 850 000 civarında 190 D serisi.Kırsal motorin kullanıyor,benim dobloyla aynı değerlerde yakıtı.Motorda halen taş gibi..Kaporta tank gibi... Çok fazla özelliği yok ama...
  17. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Araçlarda teknolojik özellikler çoğaldıkça,sorunlarda çoğalıyor,yeni dobloların arka cam otomatiği kronik sorun,Yeni kangolarda dijıtal klima kronik sorun .yol bilgisayarlardaki değerler çok yanıltıcı gibi...
  18. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Otobanda 110 bg 260 torgluk partnerle benim dobloyu test ettik,kafa kafaya gittik,oysaki onun bg gücü ve torku daha yüksekti..arkadaşımda şaşırdı,o tokatlarım zannediyordu ama olmadı,hatta düz yolda ben birazdaha öne çıktım...

19. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Oto show fuarında sanruflu partnerde dikkat çekiciydi,aslında çok güzel araç yapmışlar,ama malesef parça ve servisi çok pahalı Kangonunda içi ve gizli gözleri çok akıllıca yapılmış,çok ferah ve aydınlık...
  20. Kırmızı şimşek

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?.. Bülent kardeş paylaşım için tşk. Dün yolumun üstünde fıat bayisine uğradım yeni ve clasıc doblo fiyatları hakkında bilgi almak için. Yoğunluktan dolayı araç yokmuş en erken 1 ay termin veriliyor,en alt versiyonuna 30.200 tl fiyat verdiler,şaşırdım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR