Arama sonuçlarınız

1. N

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Aprilia pegaso trail 650 2009 model motorum var.gecen sene bir arkadaşına satın aldım.2000km yol yaptım.kisa turlar ve alışma aşamalarımı tamamladım.Doğayı çok seviyorum.

2. N

D-max yakıt tüketiminiz ?

Ynt: D-max yakıt tüketiminiz ? 2006 DMax 4*4 2.5L Manuel sahibiyim.90-100 km hızla seyir halinde giderken 100 Km de 8Lt ye kadar düştü yakıtım.Araç yüklü ve 4 kişi ile 100 Km de 10Lt yakıyor.Bence böyle bir araç için çok iyi değerler.
  3. N

GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ

Ynt: GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ isuzu dmax 2006 4*4 2,5l var araç olarak.aracım istanbuldaydı.yarın alıp döneceğim inşallah.uğrarım size mutlaka.görüşmek üzere.

4. N

Ynt: GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ orayada üye oldum.takipteyim.eşlerle katılım olmuş sevindim.akyakayı çok severiz ailecek.mutlaka yanınıza gelmek istiyoruz.sevgiler.
  5. N

Ynt: GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ Çok güzel bir gezi olmuş.Aracımı alır almaz sizlere katılmayı düşünüyorum.Selam herkese...

6. N

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Merhaba ben Nevzat.Herkese selamlar.Milasta eczacılık yapmaktayım.2006 İsuzu dmax 4*4 sahibiyim.Aranıza yeni katılıyorum.Aracımı bugün istanbul taroto tarkan beye teslim ettim.haftaya nasip olursa almaya gideceğim.Sizlerle yeni yerler görmek ve tanışmak...

7. N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Nevzat.Muğla'dan katıldım foruma.Herkese selam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri