Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

12 voltu ellerinde yok

2. omnitemporal

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-deniz-araci-ekipmanlari-kabin-webesten-dizel-isitici-webasto-5kw-2-yil-garanti-974042988/detay
  3. omnitemporal

Dai yarın arayacağım Bir de webesten diye bir marka buldum 3500 tl fiyatı

4. omnitemporal

12 voltu 24 volta çevirecek Mantıklı, teşekkürler
  5. omnitemporal

Arkadaşlar merhaba Bir Mercedes Vito aldım Webasto lazım, biliyorsunuz vitonun iç hacmi bayağı küçük, sanırım en ufak olanı yeterli olur sanırım İkinci el var bir sürü,ama 24 volt diyorlar,bu olmaz sanırım

6. omnitemporal

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

Bugün motorin yine 11,50 den aldım , Döviz yükselince gece 12 de yansıyor Döviz düşünce hareket yok, şimdi ben bankaya 1 milyon lira yatırınca vade sonunda döviz artışı miktarı kadar para alacağım,kim ödeyecek ,80 milyon Ama bir yıl o paraya dokunamayacağım Döviz alırım, istediğim zaman bozarım...

7. omnitemporal

Yeni bir pozisyon deniyorlar :)
  8. omnitemporal

Gerçi 6 ay önce Euro on tl idi Şimdi 20 TL
  9. omnitemporal

6 ay içinde bir aracın fiyatı ikiye katlanır mı? Bir gariplik var

10. omnitemporal

Passat vardı bende,16 ay önce 158 bin TL'ye almıştım Aldıktan 6 ay sonra aynı fiyata satıp, başka araba almayı düşünmüştüm,o ara vaktim olmadı Şu anda benim arabanın benzerlerine 300 bin tl yazmışlar malum sitede

11. omnitemporal

Araç ve ev fiyatları vahşice artıyor
  12. omnitemporal

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Aslında yücel hocam senin için en ideal araba transporter Çekme karavanı ve Güçlüyü satıp bir transporter alıp orada vossa Hikmet var tavanını pop up yaptırıp,içini klasik dizayn yapsan çok rahat edersin

13. omnitemporal

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

Yaparsanız ve olursa en çok ben sevinirim Mutlu olurum, bundan şüpheniz olmasın Olumsuz eleştiri de muhakkak birşeyler katar Yanlız siz bu animasyonu bize sunmadan önce VW doubleback benzeri bir şey düşünüyorum deseydiniz zaten biz anlardık. demek ki oradan esinlendiniz yada biri gördü,size...
  14. omnitemporal

Hocam Volkswagen doubleback Yıllar önce tasarlandı ve üretiliyor Tasarım ödülü alacağım demiştiniz Bunun kopyası ile tasarım ödülü vermezler

15. omnitemporal

Agm aküler starter olarak kullanılıyor Yeni nesil start-stop özelliği olan bir çok araçta bunlar kullanılıyor Jel akü starter akü olarak kullanılabilir, sadece çevrim sayısı nedeniyle ömrü erken biter Bu durumda çözümler; -araba aküsünü agm akü ile değiştirmek -bagaja yedek bir jel akü koyup...
  16. omnitemporal

Minivan aracınızda vebasto var ve araba aküsü ile kullanıyorsunuz diye farz ediyorum
  17. omnitemporal

Yücel hocam Bir teorim var Aracınızdaki akü sanırım normal araba aküsü Siz vebasto çalıştırınca aküde %50-60 civarı bir deşarj oluyor Bu tür aküler bu şekilde kullanıma uygun değildir Kurşun asit aküler bu şekilde deşarj-şarj olunca bozuluyor Bu teori doğru çıkarsa,araba aküsünü deep cycle jel...

18. omnitemporal

Sedat bey Gezebilir Tasarım Ödülünü hazırlasın bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal