Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

Benzin bu kadar pahalı iken sürekli jeneratör kullanmak bayağı bir tuzlu olur

2. omnitemporal

Yeni Karavan Kurulumu Için Birkaç Soru...

Bir yerden 220v elektrik almayacaksanız Güneş enerjisi ile Klima pek mümkün değil Ayrıca güneş enerjisinden kazandığınız enerji ile karavanın içini elektrikli ısıtıcı ile ısıtmak mümkün değil Bunlar için dışardan elektrik almanız lazım Bunu yapamıyorsanız Isınma için mazotlu vebasto (mazot ve...
  3. omnitemporal

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Plastik evet hafif olur ancak dayanıklı olmaz,koku yapar zamanla Ahşaba şekil vermek kolay, istediğiniz gibi kesip biçebilirsiniz Ama plastik öyle değil,seri üretim gerekir, bunun için makinalar gerekir Oysa ahşap işini amatör biri yada herhangi bir marangoz yapabilir Ahşabın çok fazla rengi...

4. omnitemporal

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Dış hava sıcaklığı çok düşük ise ve yalıtım az ise içeriyi sürekli 25 derecede tutmak için yüksek performans ile çalışmış olabilir

5. omnitemporal

Karavanın büyüklüğü ne kadar? acaba yeterli gelmiyor mu? Mazot alırken çıt çıt diye bir ses gelir,o sürekli mi geliyor,arada duruyor mu? Ayar düğmesi hangi konumda?
  6. omnitemporal

Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

Herkese mutlu yıllar sevgiler
  7. omnitemporal

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

Ben yorum yapmayayım Yapmayı düşünen arkadaş benim negatif olduğumu söylemişti. Bence izolasyon işi uzun sürmüştür, olur bu iş

8. omnitemporal

Hoşgeldin abi Hâlâ Ak mıyız? Değişti mi?

9. omnitemporal

Orjinal webasto çıktı
  10. omnitemporal

Ancak anladığım kadarıyla bu aletlerin çalışma prensipleri birbirleri ile aynı Çok da kompleks olmayan cihazlar Hatta daha ucuz olanlar daha yüksek irtifada daha iyi çalışıyor Bilemiyorum, En sonunda Bosch hep haklı çıkıyor ama biz yine Amerika'yı hep tekrar keşfe çıkıyoruz Bosch: Ucuz mal...

11. omnitemporal

Bu konu biraz tartışmalı Örneğin ,; orjinal webasto tercih edilebilir 10 bin tl Eberspacher D2 7500 tl Yılkar 7 bin Damman 4400 Webesten 3300 Ben kullanıcı yorumlarına bakıp karar veriyorum Bu şekilde hiç yanılmadım İyice araştırıyorum
  12. omnitemporal

Kalite konusunda haklısın hocam da pek pahalı D2 7-8 bin tl olmuş Eskiden uygundu
  13. omnitemporal

2000 lik 12 v ikinci el bir vebasto buldum Bir şoför arkadaş 20 kişilik minibüse takmış, yetersiz gelmiş Aslında yeterli geliyordu diyor,ama çalıştığı şirkette servislere 5000 lik ısıtıcı takma şartı varmış O yüzden değiştirmek zorunda kalmış 1500 tl ye verecek

14. omnitemporal

Büyük ihtimalle çin malı Yorumlar iyi, fiyat iyi
  15. omnitemporal

O güncel değil,ben arayıp fiyat sordum En düşük modelleri olan S2 4 bin tl imiş
  16. omnitemporal

Yanlız Afyonkarahisar soğuğu Ankara'yı ikiye katlar

17. omnitemporal

Karavanfest ne zaman yücel hocam Müsait olursam gelirim,bana yakınmış
  18. omnitemporal

Dai marka 4 bin tl Daha uygun fiyatlı var Webesten marka alacağım, yorumlar iyi 3250 tl Şu anda ellerinde 12 v kalmamış Bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri