Arama sonuçlarınız

1. omnitemporal

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Valla benimki daha çok yakıyor Elektrik de artık çok pahalı

2. omnitemporal

Eskişehir küçük bir yer, uzun sürüşler olmuyor,bu nedenle aküler tam dolmuyor sanırım Aslında evden şarj seçeneğim var,garajdan bir kablo çekip 220 ile şarj yapabilirim
  3. omnitemporal

Dediğiniz gibi bir ölçtüreyim

4. omnitemporal

Sorun çıktı 2 gün arabayı kullanmadım, ertesi gün marş basmadı, takviye yaptık Biraz arabayla gezindim, sonra elektrikçiye gittim, motor aküsünü 13 v ölçtü Bir de geçen gün 3-4 saat vebasto çalıştırdım,yine marş basmadı, takviye yaptık Hergün araba ile biraz gezince sabah çalışma sorunu olmuyor...
  5. omnitemporal

https://urun.n11.com/role/yasam-akusu-ayirici-vsr-role-karavan-12v-160a-voltaja-duyarli-elo-P367007392

6. omnitemporal

Benim arabada motor aküsü ve arkadaki ikinci akü ikisi de 100 amper varta marka akü Arada röle yok Şöyle bir ürün buldum ne dersiniz?

7. omnitemporal

Karavan Isıtıcılarının Artıları Ve Eksileri

Vito'da iki tane akü var Biri şöfor koltuğunun altında normal aracın starter aküsü Diğeri de kabin bölümünde şöfor koltuğunun arkasında Bu aküye buzdolabı ve vebasto bağlı Gördüğüm kadarıyla iki akü birbirine bağlı Bu şekilde alternatörden ikisinin de şarj olacağı düşünülmüş Yanlız arada bir...
  8. omnitemporal

Bu çok zahmetli Onun yerine aracın içine bir jel akü koysam Aracın kendi starter kurşun asit aküsü ve içerdeki jel akü aynı anda araç alternetöründen şarj olur mu
  9. omnitemporal

Tüp ile çalışan gaz emniyeti olan doğalgaz soba kullanılsa,dedantör donmayacak bir yerde izolasyonlu olsa,gaz alarm cihazı ile

10. omnitemporal

O zaman doğalgaz sobası :)

11. omnitemporal

Birisi motokaravan için almış Öncesinde uygun olduğunu teyid etmiş, hepsiburada'da yorum yazmış
  12. omnitemporal

En güzeli tüplü kombi Parkenin altına boru konulacak, yerden ısıtma Hem ısınma,hem sıcak su

13. omnitemporal

Arkadaşlar dizel ısıtıcılar çok elektrik harcıyor, aracımda vebasto var,havalar soğudu,çok kullandım Aküler cortladı Araba sabah çalışmadı, takviye yaptık Kışın solar enerji de yok Bence gazlı tercih edin
  14. omnitemporal

Öncelikle Merhaba Ve Bir Rica.. Çekirdek Aileye Karavan Tavsiyesi

İşte ben bunları yaşadığım için hep söylerim Karavanın içinde büyük tuvalet yapmak sakat iş Portatif tuvalet olsa,kaseti boşaltırken miden ağzına geliyor,heryer kontamine oluyor Yat tipi tuvalet kullansan,karavanın altında bir lağım deposu taşımak lazım,bu depoyu nereye nasıl boşaltacaksınn o...
  15. omnitemporal

Önce bu yaz için karavan kiralayıp bir hafta tatil yapıp öyle karar vermek daha doğru olur

16. omnitemporal

Bu karavanların tamamında mutlu olursunuz Kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var İthal seçmek mantıklı, bütçe varsa 40 yaşına girdiğimde bana da olmuştu,hani gençlik bitti,orta yaş mı oldum gibi oluyor, sonra geçiyor o his,45 yaşına kadar zımba gibiydim,45 yaşından sonra biraz...
  17. omnitemporal

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

O söylenti doğru çıktı Şu anda 15 TL'ye yakın Yaza yakıtın litresi 17 TL'yi geçer
  18. omnitemporal

Tüketim Alışkanlıklarımız Hakkında

Çevreyi ve doğayı korumaya varım, tüyleri için hayvanların öldürülmesi veya acı çektirilmesi çok vahşice Ancak sanırım hiçbir zaman vegan yada vejeteryan olamam Sebebi -rakı&balık -rakı& adana

19. omnitemporal

Tüketim Alışkanlıklarımız Hakkında

Malesef çevre katliamı yaşanıyor, ama iyi haber bence yakında herşey çok güzel olacak :)
  20. omnitemporal

Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

Hocam benim kliniğe gelsene Yemek ısmarlayayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR