Arama sonuçlarınız

1. D

Mazot Zammı Ve Güncel Mazot Fiyatları, Karavancılığın Geleceği

Yaptığınız test tespiti için teşekkür ederim. Altını çizdiğim cümlenizdeki durumla karşılaşınca yani önüme yokuş çıkınca hiç bir şekilde fazladan gaza basıp hızlanmıyorum düz yoldaki 1200 devir tempomla yokuşa tırmanmaya başlayıp daha aracımın motoru ben bu devirde çıkamam türünden ilk ikazı...

2. D

Ben bu soruyu sorarken Tüketim miktarını hesaplamak için aldığınız yakıt miktarının gerçekçi olup olmadığını sordum. Örnek verirsek pompaya geldik doldur dedik yakıt tabancası kapatınca depo dolmuş mu oluyor? bence hayır tabanca otomatik olarak kapatsa da depoya daha en az 2 -3 litre yakıt...
  3. D

Uygun devirle sürme disiplini ise bence oldukça zor bir uğraşı. Bu uğraş ne kadar zor olursa olsun sonuçta cebimden fazladan para çıkmasına mani oldugu için seve seve yapıyorum, Ölçülü sürüş, başarabilenlerin zaten hep demirbaş tarzıydı. Onlar göreceli de olsa mutlu azınlık. Ben kendimi hep...

4. D

Aynı araç bendede var.Nasıl oluyor da benim aracım 5.vites 1200 devir ile giderken en az yakıtı yakıyor da 2000 devirde gidersem 1200 devirdekinin iki katını yakıyor?. Konuyu okuyan her kese soruyorum aracınızın 1 litre yakıtla kaç km gittiğini nasıl ölçüyorsunuz?

5. D

Hiç bir şekilde itirazım yoktur. Gereksiz yakıt yakarsınız ayrıca motorunuz dönen ve sürtünen bütün parçalarının erkenden değiştirilmesine sebep olursunuz

6. D

Fazladan yakıt harcamaktan başka hiç bir mahzuru yoktur.
  7. D

uygun devir de çalışmanın tarifini yaparmısınız?
  8. D

Ben Motoru o anki durumuna göre devirsiz çalıştırmıyorum ki. Sakin sakin gidebileceği en yavaş motor devrinde dolayısylada yavaş hızda gidiyorum. 50 -60 km hızlarda

9. D

Hayır düz sıralı 4 silindirli 8 bujili iki ayrı ateşleme bobinli benzinli motoru var

10. D

lisansımı alalı 25 sene oldu. Külübüzün Piper L18 uçagı vardı sürekli ben kullanırdım
  11. D

Ben amatör pilot lisans sahibiyim.

12. D

Yani pilot ta olduğumu ara sıra uçakta kullandığımı belirttim.
  13. D

Yani ben hayal mi gördüm yada yalan mı yazıyorum ki 41 senedir motorlu kara aracı kullanıyorum Motorlu hava araçları hariç olmak üzere
  14. D

Evet 350 bin km deki araç benim kullanım tarzımla bu km leri doldurdu. Yağ pompası relief valfi ne zaman devreye girer cevabı çok basit motor devri üst sınırlara gelmesi durumunda.Yani benim araç kullanma tarzımla istisnalar hariç hiç mi hiç alakası yok

15. D

Yağ pompası her zaman gerekenden fazla miktarda yağ basacak şekilde çalışır. Her devire göre debi ayarı yapmanın zaten bir mantığı yok ayrıca yağ bol bol basılınca bütün motorun her yerinde aynı sıcaklık oluşur yani yağ kayganlaştırıcılığının yanında ısı dağıtımı ve dengeleme işlemi de yaptığı...
  16. D

Çalışmanın tabii sonucu olarak meydana gelen yıpranmadan daha fazlası neden oluşsun ki hele motor sakin sakin çalışırken?
  17. D

Öyle bir fark oluyor ki inanamazsınız devir basit olarak artsa da yakıt tüketimi sanki katlanarak artıyor çok kere denedim.

18. D

Edirne İzmir arası 550 km. 2800 cc turbo karadizel fiat ducato kapalıkasa kamyonetimle Edirne'den İzmir'e tam 14 saatte vardım motor devrini ortalama 1100-1200 devirlerde tuttum hızım hiç bir zaman 60 km yi geçmedi yine de 40 litre mazot yaktım. Ederi 800 liradan az değil. 100 lirada feribot...
  19. D

24v Araca 12v Ses Sistemi

İki adet akü aynı anda hem seri hem de paralel bağlanamaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri