Arama sonuçlarınız

1. D

Caravelle Ile Italya Turu

2. D

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Soba yanarken oluşan baca gazları ne oluyor senin karavanda?
  3. D

En Verimli Isınma Sistemi Hangisi?

Boeing kalkısı nasıl bir şey?:worried:

4. D

12v 220v Buzdolabı Tartışmasına Işık Tutması Için

Günaydın. Önden kapaklı bir buz dolabının kapağını açma işlemini termal kamera ile takip ettiğimizde kapak açıldıgı andan itibaren içerideki soguk havanın dolabın tabanından itibaren şelale gibi dışarıya akıp gittiğini görüyoruz.
  5. D

Balkon Elektrik Santralı

^zamanlı tarifeye geçmenin bazı sıkıntıları var diyebiliriz mesela artık hemen hemen hepimizin evinde dondurucusu olan buz dolapları var ve dondurucu kısmında ise mevsiminde ucuz iken aldığımız sebzelerle dolu halde. Durum böyle olunca Buzdolabını gündüz durdurmak mümkün olmuyor. Oturduğumuz...

6. D

Balkon Elektrik Santralı

. "Elektrik şirketleri enerji fazlasını satın almakta. Fakat tam da güneşin çok fazla olduğu zamanlar bölgelerin elektrik ağında da üretim fazlası olmakta ve şirketler geri alımı durdurmaktalar. Peki bu durdurma işlevi sizce nasıl olmakta ?" Bu soruya net cevap verebilmem için evvela MİCRO...

7. D

Balkon Elektrik Santralı

.
  8. D

Balkon Elektrik Santralı

tekrar oldu sildim
  9. D

Balkon Elektrik Santralı

Açıklamalı bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu başlıkta sözü geçen çözüm, solar terminolojide “Micro İnverter” sistem olarak bilinmekte. Rica etsem şu "MİCRO İNVERTER" hakkında biraz daha detay yazarmısınız?

10. D

Balkon Elektrik Santralı

Ben zaten altından teknik olarak altından kalkılmaz demek istemedim. Bizim için işin ucunda buna ayrılacak para meselesi var

11. D

Balkon Elektrik Santralı

Linki tıklayıp açtım ve bilgisayarın kendine has tercümesi ile Türkçeye çevirdim. Açıkçası yazılanları anlayamadım. Ben zaten bu açılan konunun sadece Türkiye deki uygulamasının olası sıkıntılarını yazmaya çalıştım .
  12. D

Balkon Elektrik Santralı

Bu çift yönlü sayaç kullanılarak güneşten ürettiğimiz elektriği elektrik idaresine satmak ile ilgili biraz teknik sıkıntılar ve buna bağlı masraflar var diye düşünüyorum. Güneş paneli sadece 12 veya 24 volt gibi küçük voltaj ve doğru akım türünden elektrik üretiyor. Evde ise alternatif akım lı...

13. D

Bilgiler için teşekkür ederim. Mesele "as sefa " nikli üye arkadaşımızın her hangi teknik bir bilgi sunmadan yazdığı hüküm ayarındaki olumsuz sözleri. Hem olmaz diyor hem de neden olmazmış izah et deyince laf kalabalığı ile bir de beni bu konuda bilgisizlikle tanımlıyor. Şimdi sadece ve sadece...
  14. D

haklısınız hiç bir şey bilmiyorum. Hani bana soğutma sisteminde gazın çıkış sıcaklığı nasıl kontrol edilir yazıversen. Tabiki edebiyat yapıp laf paralamadan sadece teknik bir izahat. Neyi nasıl saçmalıyorum izah edermisin saçmaladıgımı söylediği detayın dogrusu nedir
  15. D

Sevgili Bartek yazdıklarınız sır değil ilgili olan her kesin bilebileceği bilgiler. Benim takıldığım " As Sefa" nikli arkadaşımızın bu kadar net ve kati bir dille sonuç beyan etmesi.

16. D

Buzdolabının nasıl çalışıp soğukluk elde ettiğinin tekniğini inceleyip anlarsan soğutucu gazı sıkıştıran pompanın hangi tür enerji ile dönme işlemini yaptığının teknik olarak hiç bir anlamının olmadığın belki farkına varırsın.
  17. D

Kusura bakmayın ama kanaatla Hüküm verilmez.heleki teknik detayınıbilmediğiniz bir konuda
  18. D

Yani, 220V üretilmiş bir buzdolabının AC akım kompresörünü, 12V DC akımla çalışan bir kompresörle değiştirmek tamamen yanlış olur. Bu iddianızı Teknik acıklama ile ıspatlıyabilirmisiniz yoksa sadece kendi fikriniz mi?

19. D

1915 Çanakkale Köprüsü

En doğrusu bütün trafik kurallarına harfiyen uymak ve asla verilen hız sınırında değil de biraz daha altında araç kullanmak
  20. D

Mazot Zammı Ve Güncel Mazot Fiyatları, Karavancılığın Geleceği

Rabbim hepimize hız ve ücret sabrı versin.. Günaydın ve dua içinde kocaman bir AMİN

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri