Renault Captur 1.2 Benzinli Etg

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan savaskarauz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,542

savaskarauz

Kamp II
Mesajlar
254
Tepkime Puanı
27
4x4 duster kullanıyorum memnunum ama otomatik bir arabaya geçmeyi düşünüyorum. 4x4 olması şart değil. 1.2 benzinli otomatik cactus le birlikte 1.2 benzinli otomatik capture da düşünebilirim. şanzıman sorunu çok okudum pek de parasının arabası değil gibi. fikri olan var mı?
 

Etiketler
2016 model ful donanımlı düz vites 1.5dci 90 beygir olan versiyonunu bir sene 21bin km kullandım. Yeterince tecrübem oldu. Yardımcı olayım.
Kullanması ekonomik bir araç. Malzeme kalitesi benim versiyonda( son halini bilmiyorum) ispanyada üretildiği için cliodan iyiydi. Fakat negatif yönü çok fazla olan bir araç(bana göre).
Bagajı küçük ve kullanışsız geldi bana. Virajlarda çok savruluyordu. Gittiğim bodrum tatilinde bana sağlam ter döktürdü. 50km hızı geçemedim. Kamyonlarla yan yana gittik. O esnada satmaya karar verdim.
Otomatik vitesini soracak olursanız duyduğuma göre vites geçişleri ve konforunun iyi olduğunu duydum. Megane 4 edc versiyonunu kullandım. Eğer aynısı ise güzel bir şanzıman. O konuda hakkını yemeyelim.
Otomatik araç düşünüyorsanız Kyron almanızı önerebilirim. Hem 4x4 olayından uzaklaşmazsınız. Hem de konforu geniş bagajı otomatik vitesi olan bir araç. Sadece yakıt olarak sınıf farkı var. 8lt ortalamayı göze almanız gerekir. Benim aracım 9cm yükseltme+araç üstü çadır+AT lastik ile 9lt civarına ulaştı. Captur ile ilgili başka sorunuz olursa cevaplarım. Saygılar.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

hocam 4x4 ekonomik araç olarak duster zaten gayet iyi.

otomatik ama biraz yüksek araba düşündüm
bazı arabaların iki ön direk kalın, arası dar görüş açısı kötü. capture ların görüş açısı nasıl , , bir de satarken kolay gitti mi?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,924
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow


Geri
Üst