Off Road Bugy Volkswagen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,937

modifiyeci

modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Yer
Muğla
Web
haritayer.com
Telsiz Çağrı Kodu
tam
[flash=200,200][/flash]
İSTEYENLERE VOLKSWAGENDEN OFF ROAD OTOMOBİLİ YAPARIM
www.yilmazmotorsports.tr.gg
yilmazmotorsports@hotmail.com
0538 329 68 28

S6300641-1.jpg

Etiketler
Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

Merhaba Yılmaz bey,

Gezenbilire hoşgeldiniz. Sizin internet sitenizi daha önce de ziyaret etmiştim. Dikkatimi çeken nokta, sitenizde daha çok yabancı ülkelerden araçlarının fotoğraflarının yer alması.
Sizin kendi ürünlerinizin fotoğraflarını göremedim. Mümkünse buraya eklermisiniz

Selamlar
Sedat

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Yılmaz bey,

Gezenbilire hoşgeldiniz. Sizin internet sitenizi daha önce de ziyaret etmiştim. Dikkatimi çeken nokta, sitenizde daha çok yabancı ülkelerden araçlarının fotoğraflarının yer alması.
Sizin kendi ürünlerinizin fotoğraflarını göremedim. Mümkünse buraya eklermisiniz

Selamlar
Sedat

DSC07058.jpg

Merhaba Klasik otomobil sevenler
Klasik otomobillerle uğraşmaktayım yakndan tanıyanlar bizzat beni ziyaret edenler var. Eğer yolunuz Marmarise düşerse *özel kahve* içmeye buyrun geliniz.
WEB: yilmazmotorsports.tr.gg
Mail: yilmazmotorsports@hotmail.com
Mail : classicvolkswagenci@gmail.com

S6301549.jpg

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Yılmaz bey,

Selamlar
Sedat

Bende aynı şeyleri sormak istiyorum.

Kaç tane off road bugy yaptınız???
Fotolarını koyarmısınız.

Daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Yılmaz bey,

Selamlar
Sedat
Sedat Bey
Eski harddisc imi bulup konuya cevap vereyim.Sizin bir bugy düşünceniz mi var? satın almak mı istiyorsunuz? yaptırtmak mı düşünceniz? planını sun size bir bugy hazırlıyayım. Teklefon edin görüşelim. Eğer Marmarise yolunuz düşerse uğrayın çalışmalarımı yakından görün.İyi günler
iyi

modifiyeci' Alıntı:
Sedat Bey
Eski harddisc imi bulup konuya cevap vereyim.Sizin bir bugy düşünceniz mi var? satın almak mı istiyorsunuz? yaptırtmak mı düşünceniz? planını sun size bir bugy hazırlıyayım. Teklefon edin görüşelim. Eğer Marmarise yolunuz düşerse uğrayın çalışmalarımı yakından görün.İyi günler
iyi

Yilmaz bey

Ben halihazirda 1974 model 1303 sahibiyim, vosvosumu 2007 yilinda yeniledim. Bizim ailede 36 yildir vosvos var, bu nedenle konuya ilgiliyim. Ancak su anda ne alacak ne de yaptiracak durumum var, belki ileride olur :smiley: Yinede siz calismalarinizi burdan bizimle paylasirsaniz, ese dosta bilgi vermek acisindan faydali olur.

Marmarise yolum duserse ilk ziyaret edecegim kisi siz olacaksiniz.

hsbasar' Alıntı:
Yilmaz bey

Ben halihazirda 1974 model 1303 sahibiyim, vosvosumu 2007 yilinda yeniledim. Bizim ailede 36 yildir vosvos var, bu nedenle konuya ilgiliyim. Ancak su anda ne alacak ne de yaptiracak durumum var, belki ileride olur :smiley: Yinede siz calismalarinizi burdan bizimle paylasirsaniz, ese dosta bilgi vermek acisindan faydali olur.

Marmarise yolum duserse ilk ziyaret edecegim kisi siz olacaksiniz.

İlginize çok teşekkür ederim

Uzun zamandır klasik Amerikan Volkswagen otomobil konularında çalışmalarım hala devam etmektedir.

S6301238.jpg

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Yılmaz bey,

Merhaba
Bunları sizin görmeniz için yükledim.
Diğer resimleri de siteye yükleyeceğim
Selamlar iyi günler
Yılmaz Usta

Selamlar
Sedat
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

S6302115.jpg

S6302099.jpg

DSC07105.jpg

DSC07109.jpg

DSC07106.jpg

modifiyeci' Alıntı:
[flash=200,200][/flash]
0538 329 68 28
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Üstünü kestiğim (nizami ölçülerle) 1975 model Brezilya yapımı 1300 cc düz cam volkswagen tosbağanın çamurluklarını çıkardım
şanzımanı dışarı aldım. Şanzımanı gayet güzel şekilde restore ettim içerisine yeni teknolojik kaliteli yağlar koydum akrilik bya ile ile boyadıktan sonra üzerine akrilik vernik atttım. Hayatı boyunca oksitlenme sorunu olmaz. Malum aliminyumdan yapıldığı için zamanla oksit
aliminyumu eritir.
Vosvosun üzerine en kaliteli akrilik esaslı boyalar kullandım.
Çalışmalar devam etmektedir.
Yılmaz Usta

DSC07110.jpg

DSC07108.jpg

DSC07106.jpg

DSC07105.jpg

DSC07106.jpg

mergen' Alıntı:
Değildir. Şu an için bu daha çok ratrod türü birşey olmuş. İleride neler yapılacağına bakmak lazım.
Merhaba
Buggy yavaş yavaş şekil değiştirecek dediğiniz gibi HOT ROD olacak henüz arka dev gibi tekerleri takamadım.Krom aksesuarlar uygulaması başlamadı motor henüz elden geçmedi daha çok iş var. Yalnız çalıştığım için bitirmekte zorluk çekiyorum. Motorun hali bu hızlı çalışmalar sonunda neler olacak bekleyiniz
İyi günler
Yılmaz Usta

S6300546.jpg

Yılmaz Ustam, Hayırlı günler dilerim.
Aşağıda resimleri olan 1300 tosbağayı değerlendirmek istiyoruz. Arac çalışır durumda ve herşeyi ama herşeyi orjinal. 1960 Küsür model. Kayınpedere ait ve kendisi ilk ve son sahibi. Yapmış olduğun Buggylerden biraz resim falan görsek birde tahmini maliyet bilsekde, kayınpederle konuşsamda aracı çürümekten kurtarsak ve değerlendirsek... ;D ;D ??? ???

13032012469.jpg

13032012468.jpg

13032012470.jpg

13032012471.jpg

modifiyeci' Alıntı:
[flash=200,200][/flash]
0538 329 68 28

Ekli dosyalar

• S6307038.JPG
    S6307038.JPG
    166.2 KB · Görüntüleme: 212

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR