National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,621
Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

Ben kampanyayı daha yeni farkettim. Şu saatte komik olacak ama "hala devam ediyor mu" sorusunu yinelemek zorundayım :smiley:
 

Etiketler
Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

Eheh aynı soruyu bende sorayım :smiley: Kampanya Devam ediyor mu ?
 



Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

yol' Alıntı:
İlk mesajın içindeki kampanya resimlerine tıklayabilirsiniz.

Öyle yaptım, "üye girişi" sayfası açıldı ama sonrası yok ???

Sonrası "the page cannot be found"...
 





Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

dün elime cihazım geçti. ilk şarjın ardından hemen denemeye başladım. daha önce abi arkadaşın dedigi gibi cadde sokak mahalle problem olmuyo ama ev numaralarında hatalar var. haritayı izmirde kullanıyorum ve genel olarak güncel durumda. ama yol tarifi sırasından yer yer hatalar var. gps üzerinde sağa dönüş işareti varken sesli sistemde sola dön diyo. ilginç olarak benim aylar sonra öğrendiğim yolları gps bana en kısa yol olarak gösteriyor. motosikletimde kullanıyorum bu cihazı ve sabitleme aparatı cok başarılı. hem ergonomik hemde sağlam. almak isteyen arakdaşlara tavsiye ederim. hem fiyatı uygun hemde uzun süre para vermeden national okuycam.
 


Ynt: National Geographic'ten Sadece Gezenbilir Üyelerine Özel Kampanya!.

muhacir' Alıntı:
yeni bir kampamya söz konusumudur acaba.ben baya bir geç kalmışım ;D ;D

Geç kalmadın Muhacir, sana da ben kampanya yapayım bari. Madem 3 yıl sonra kalktın kampanya soruyorsun, aşağıdaki adresten Engin Şimsek bey'e ulaş istediğin navigasyon aletini %15 indirimli versin. Benim selamımı söyle yeter ;) Kendisi hepsiburada tarzı bir e-ticaret sitesinin yönetiminde ve çok yakinimdir... :D ;D

e.simsek@acar-group.com
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,434
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst