Nallıhan'a Kamp Açılmış, Gözümüz Aydın.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,633

Etiketler








IMG 20201221 172106

IMG 20201221 173345


IMG 20201221 160216


IMG 20201221 160142


Ben gittim bile...
 


Ben de memnun kaldım ama henüz Alafranga tuvaletin olmaması gerçekten önemli bir eksiklik. Turkcell gelip gidiyor o da ayrı bir problem. Elektriğin sınırsız verilmesi önemli bir avantaj böylece Mazot yakmayarak tasarruf ettik. Ayrıca manzara çok güzel. Bence on üzerinden altı. Yine de güzel bir yer böyle yerlerin açılmasını ve işlerlik kazanmasını destekliyorum. Ben kamplarda rahat eden bir karavancıyım. Benim için hizmet alabileceğim yerler bulmak önemli bir mutluluk kaynağıdır.
 



Cok karavan parki tecrubemiz yok aslinda ama manzarasi ilgileri alakali cok iyi. Tuvalet isini kendimiz cozuyoruz, manzara inanilmaz guzeldi. Osman Bey cok ilgili bir insan. Buranin zamanla cok daha iyi olacagini dusunuyorum. Manzarayi tekrar vurgulamak istiyorum cok guzeldi.
 

Bence de çok güzel ama on numarayı Altınkamp ve AKTUR gibi kamplara sakladığımdan on üzerinden altı verdim. Ne de olsa restoran bahçesinden bozma bir durumu var Çamlık Kamping'in henüz. Kesinlikle kalınır durumda bir yer ama benden on üzerinden altı alabiliyor...
 

Bizde 1 gece Çamlık Camping'de konakladık. Yer olarak şahane bir mekan. Manzarası özellikle mükemmel. Kamping genel olarak geniş bir araziye sahip. Yavaş yavaş çevre düzenlemesi yapılıyor ve zamanla ankaralı kamp severler için çok şık bir yer olacağı kesin. Karavanlar ve Çadır kamp'ı için gelenler için iki farklı alan mevcut. Bizde tuvalet ve duş'u kullanmadık karavanımızda hallettik. İşletme sahibi Osman Bey her konuda çok yardımcı oluyor. Çok ilgili ve samimi bir işletmeci.
Umarım hem Çayırhan için hem de Ankaramız için gelişerek tüm kampçıları bünyesinde barındıran güze lbir Camping olur.

1610448740857


1610448740861


1610448740852
 

Bu kamp alanı zaten asıl işi olan içkili restorana geri dönmüş. Koronada mecburen kamplık yaptılar demek ki. Artık kampçı ve karavancı kabul etmiyorlarmış. Herkesin bilgisine...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,432
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst