Mersin Susanoğlu Atakent Tanıyalım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onurkutlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,225

onurkutlu

Ana Kamp
Mesajlar
56
Tepkime Puanı
2
Yer
Avşa Adası
Web
avsa.bandirma.com.tr
Son dönemde revaçta olan Susanoğlu tatilciler için tercih edilebilecek bölgeler arasında yoğun talep görmektedir.
Bölgede tatil yapmak isteyenler için Susanoğlu nerede sorusu akıllara gelmektedir. Mersin’in Silifke ilçesine bağlı olan belde il merkezine yaklaşık olarak 65 km uzaklıkta bulunmaktadır. Aynı şekilde ilçe merkezine de 15 km uzaklıkta yer almakta olan belde sınırları içerisinde bulunan pansiyonlar ve butik oteller ile tatilcilerin tercihi olmaktadır. Mersin’de tatil yapmak isteyenler için Silifke ilçesine bağlı olan belgedir. Akdeniz’in özellikle masmavi suların keyfini çıkartmak isteyenlerin tercihi olabilecek yerler arasında bulunmaktadır. Upuzun kumsalıyla tatilcilere deniz keyfini kesintisiz şekilde sunmaktadır. Beldede özellikle bölgede bulunan diğer beldeleri oranda nem oranının daha düşük olması da tatilciler için tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır.

Susanoğlu Nereye Bağlıdır?
Tatil yapmayı düşünenler için tercih edilecek belgeler arasında yer alan Susanoğlu nereye bağlıdır? Diye düşünenler için Mersin’in Silifke ilçesine bağlı olan beldelerden biridir. Adana havalimanına 130 km mesafede yer alan belde özellikle tatilciler için hava yolu ile de ulaşım olanağı sağlamaktadır.
Akdeniz bölgesinde yer alan Mersin’i beldelerinden birisi olarak yer almaktadır. Son zamanlarda özellikle yıldızı parlayan beldeler arasında yer almaktadır. Sahip olduğu özellikler nedeniyle tatilciler tarafından yoğun talep görmektedir. Doğal güzelliğinin yanı sıra denize sıfır konumu ile de tercih edilmektedir. Upuzun plaja temiz ve tatilciler için kumsalda güneşlenme olanağı sağlamaktadır.

Atakent Susanoğlu Konaklama
Yaz sezonunda özellikle hem yazlıkçılar hem de otellerde kalanlar için unutulmaz tatil fırsatı sağlayabilecek olan belgelerden biri olan Susanoğlu otelleri konusunda da birbirinden farklı seçenekler sağlamaktadır. Bölgede doğal olarak yetişmekte olan portakal, limon ve turfanda çilek tatilcilerin muhteşem meyve kokuları arasında doğanın keyfini çıkartmasını sağlamaktadır.
Antalya ile Mersin arasında kalan bölgede yer almaktadır. Bu nedenle özellikle tatil yapmak için bölgeyi tercih edenler hem doğasıyla hem de deniziyle unutulmaz bir tatil yaşayabilirler. Uygun fiyat seçenekleri ile tercih edilecek olan pansiyon ve butik otellerin bulunması sayesinde konaklamak isteyenler ayırmış oldukları bütçeye göre tercih edebilecekleri en uygun yerleri belirleyebilirler.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,884
Kayıtlı Üye Sayımız
172,076
Kaydolan Son Üyemiz
Fevzican

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst