Güçlü Ve Pirikamp Ile Yollarda (ve Kamplarda) 2021...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,442
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,812

Etiketler


sağ salim vardınız mı? zarar ziyan var mı?
Budapeşteyi geçtik, Bir de sınır geçtik ama nereye girdik ben anlayamadım. 750 km bitti kaldı 1000 km. Şimdi oyunu pauseye aldım. Jose Saramago'nun Körlük kitabını okuyorum. Arada canım sıkılınca direksiyon başına geçip bi 300-400 km yol yapıp yine bırakıyorum oyunu. Şu anda 34 ton Forklift yüklüyüz, dorse geniş ve uzun yolda sağa sola takılıp duruyor manevra yaparken. Gerçekte olsa mal zayi olmuştu valla... İşte böyle beş kuruş mazot parası vermeden evden geziyoruz Avrupa'yı...
 

IMG 20210111 232503 609

Jose Saramago'nun okuduğum ilk kitabı. Bir Ocak gecesinde bitti. Çok heyecanlı, dehşet verici, insanın kanını donduran, düzen üzerine, insan üzerine düşünmeye sevk eden, çok sürükleyici bir kitap. Ben çok beğendim. Yazarın kütüphanemde okunacak başka eserleri de var. Ve zaman içerisinde başka kitaplarını da okumak isterim.
 





Aracını parka çekip üstte çadırında ya da kampervanda kuğulu parka bakıp çay veya kahve içmek süper olurdu!🙏🏻🙏🏻
Evet güzel olurdu ama böyle bir şey çok mümkün değil tabii. Ben basitçe taksiye binip gideceğim inşallah Şubat tatilinde. Uzun süredir bırakın otobüsü taksi bile kullanmıyorum. Ama bence birazcık riske girmeye değer Kuğulupark'ta kuğulara bakmak için. (Ve Tunalı gezisi için tabii)
 

Evet güzel olurdu ama böyle bir şey çok mümkün değil tabii. Ben basitçe taksiye binip gideceğim inşallah Şubat tatilinde. Uzun süredir bırakın otobüsü taksi bile kullanmıyorum. Ama bence birazcık riske girmeye değer Kuğulupark'ta kuğulara bakmak için. (Ve Tunalı gezisi için tabii)
Aracınız yakında bir otoparkta durabilir siz yürüyebilirsiniz.
 












Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst