Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,915

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Merhaba adım Sinan.

Büyükçekmece - İstanbul tarafından campervan yapma isteği ile geldim.

Hem sizlerden yeni fikirler almak hem de yeni bir projeyi buradan beğeninize sunacağım..
 

Etiketler
merhaba, enes ben kocaelide oturuyorum. çekme karavan ve offroad ilgi alanım. eski karavanım ve yeni karavanlarım hk bilgi edinmek/paylaşmak adına kayıt oldum. saygılarımla
 

Merhabalar ben geldim :cool:

İsmim Ümit,istanbulda yaşıyorum,54 yaşındayım.Emekliliğine yeni kavuşmuş,küçük hayallerini gerçekleştirmek için Kamp-Karavan hayatına yeni adım atabilmiş biriyim.

Bir süredir çadır kampları ile sürdürdüğüm bu zevki,şimdilerde yeni satın aldığım Uzun şasi,normal tavan Ford Transit Custom Combi van aracımı ilk etapta Kamp aracına dönüştürüp,5 yaşını doldurması için gereken 2 yıl sonundada karavana dönüştürme düşüncesindeyim.

Bunun içinde ilk adımları attım halada atmaya devam ediyorum.Umarım bu forumlarda çok samimi dostluklar edinme şansına sahip olabilirim.

Herkese selamlarımı,sevgilerimi,saygılarımı sunuyorum.
 

Kıymetli GEZENBİLİR Ailesi,
Ben Erol, İstanbul'da yaşıyorum. Başta tutkum olan Deniz/Yelken olmak üzere, doğa, seyahat, spor ve son zamanlarda Karavancılık ilgi alanlarım. Gezenbilir ile Karavan ile ilgili araştırmalarım esnasında tanıştım ve ortak çok noktamız olduğunu gördüm :smiley: Karavan konusunda gerek temin ve gerekse sonrasında Karavan ile yaşam olmak üzere doğaya ve doğa severler ile paylaşımlara dair önemli iletişimleri bu potada yaşayacağımı ümit ediyorum.
Doğada veya doğaya dair bir sohbette karşılaşmak dileğiyle..
 

Merhaba ben Diren Ali, İstanbul'dan Katılıyorum,

Hem arabayla avrupa turu hem de karavan hayalim var, sevgiler ve saygılar.
 



Bütün gezenlere, doğa severlere selamlar.
Yıllardır, iş hayatı boyunca gezenleri imrenerek takip ettik.
Masa başında otururken bir dağ, deniz, nehir veya göl kenarında, bir çadırın altında, bir kamp sandalyesinde, yanan ateşin sıcaklığında, odun ateşinde çayı yudumlamanın, güneşi üzerimize doğurup batırmanın hayalini kurduk.
Hayal kurarken, gideceğimiz yerleri, yanımıza almamız gerekenleri veya arkamızda bırakmamız gerekenleri, her türlü konuda not almayı da ihmal etmedik.
Şimdi ömrümüz yettiğince, sağlığımız el verdiğince, paramız yettiğince, gezenlerin arasına katılıp, doğanın ve özgürlüğün tadını çıkarma zamanı.
Bir gün aynı yolda veya yol kenarında veya aynı manzaraya bakarken karşılaşırız belki.
Herkese selam ve saygılar.
 


Sevgili dostlar adım Şevket. Ankaralıyım. Ankarada ikamet ediyorum( küçük bir ilçesinde) Öğretmenim. 35 yaşında doğa ve kamp hayatına sanal ortamda yıllardır gönül vermiş, fakat gerçek yaşamda taş, beton duvarlar arasından ev ihtiyaçları ve yazları ise balık avı haricinde pek de dışarı çıkmamış birisiyim. Artık yeter deyip eşim ve 2 küçük çocuğumla gezmeye karar vermiş fakat nereden,nasıl, hangi araç ve ekipmanlarla başlayacağını bilemeyen bir kişi olarak hayatımda radikal değişiklikler yapmaya karar vermiş biriyim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aranıza katıldığım için de mutluluğumu belirtmek isterim. Herkese iyiakşamlar.
 

Merhaba arkadaşlar ben Erman 38 yaşında gemi kaptaniyim, karavan hayatına giriş yapmak için araştırma yaparken sitenize rastladım ve çok güzel bilgiler edindim. Bundan sonra deneyimli arkadaşlara sorularimla ve inşallah olacak tecrübelerimle görüşmek üzere, herkese selamlar.
 

selam ben Mustafa ankarada yaşıyorum yaşım 37 Serbest muhasebci mali müşavirlik yapıyorum doğaya olan ilgim av kamp ve off road merakım sizlerle buluşturdu aranıza katılmaktan çok mutluyum herkese selamlar iyi forumlar
 



Selamlar abilerim kardeşlerim.Ben Alper Manisa Akhisarda yaşıyorum. 38 yaşında 2 çocuk babası bir kamu personeliyim.Burada olmaktan çok mutluluk duyuyorum.
 

Değerli üyeler. İsmim Mahir. Asıl ilgi alanım yelkencilik olsa da Jimny aracımla hafif offroad denebilecek doğa gezileri yapmayı seviyorum. Eğer mümkün olursa bu yıl Transanatolia gibi bazı yarışmalara da (Raid kategorisi elbette) katılmayı planlıyorum.
 

Merhaba. Ben Gaziantep den Abdurrahman. 39 yaşındayım.

Amatör telsiz ve airsoft hobisi ile ilgileniyorum. Bir pikap ve enduro hayalim için buradayım.

Her kese keyifli forumlar diliyorum.
 

Evet tanisma konumuzda burda dursun... Her gelen uye kendini tanitsin :p

Ben murat. Gencim, guzelim, sizi uzerim :D
Merhaba , Selamün aleyküm, Hello , Guten tag vs vs
Balıkesir Edremitten selamlar sevgiler Karavan Dostları.
Ben Erol . 59 yaşındayım. Emekliyim iki senedir Kendi yaptigim karavanimizla, 40 sene hasretini cektigimiz ülkemizi geziyoruz.
Hepinize selamlar sevgiler .
HOŞÇA VE DOSTCA KALIN
 

Arkadaşlar merhaba, siteyi bir süredir keyifle takip etmeteyim. Bugün de üye oldum. 33 yaşındayım, istanbulda yaşıyorum. Özel sektörde inşaat mühendisi olarak çalışıyorum. İş dışında kamp, doğa ve keşif gezileri yapmaktayım.
 



merhabalar....

ben ferdi.... muglada yasıyorum.... bir karavanım var.... genel olarak gezmeyi severim... extreme sporlar yapıyorum ve egitmenligini yapıyorum (kiteboard , snowboard , kayak v.b.) motorada binerim uzun yıllardır... guzel bir forum ondan uye oldum....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst