Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,043,852

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

  • Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

    Kullanılan: 1,475 18.6%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

    Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

    Kullanılan: 1,595 20.1%
  • Arama Motorlarından

    Kullanılan: 3,928 49.4%
  • Radyo - TV Programından

    Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

    Kullanılan: 1,700 21.4%
  • Banner Reklamından

    Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

    Kullanılan: 519 6.5%

  • Kullanılan toplam oy
    7,946
Merhabalar,
50 yaşında İzmir'de yaşıyorum.
Yapım aşamasında bir motokaravanım var, yakında kapıları açıyorum karavan dünyasına :smiley:
Uzun zamandır var olan bu platformda sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmayı umuyorum.
Hoşbulduk :smiley:)
 

Etiketler
Herkese merhaba adım serkan aranıza katıldım umarım guzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar kurabiliriz Kocaeli'nde yim
 

Herkese Merhaba.. Ben Korkmaz Önkibar. Antalya'dan aranıza katılıyorum. Aslen Rize-Ardeşenliyim..1963 doğumluyum. Çocukluğumdan beri doğa sevdalısıyım. Uzun süre dağ ve doğa yürüyüş etkinlikleri düzenledim. Şimdi de bir karavan yaptırıyorum. Aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler...Selamlar Saygılar...
 

Merhabalar arkadaşlar, ben Balıkesir'den Aydın. 33 yaşındayım. Kampçılık ve karavancılığa duyduğum ilgi sebebiyle buradayım. Herkese iyi forumlar dilerim.
 

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldık. Eşim, ben ve iki köpeğimizle hayalini kurduğumuz karavanımızı 2020 Eylül ayında teslim aldık ve seyahatlerimize başladık.
Karavan yapım süreci boyunca bu formda ki birçok yazı hem bize ilham hem de bazı konularda gerçekten yardımcı oldu. Tekrar aranızda olmaktan mutluluk duyduğumuzu söylemek isteriz.
Sevgilerimizle,:smiley:
 




Merhaba İsmim Mikail, Nevşehir'den katılıyorum. Bu forum sitesini uzun zamandır takip ediyordum. Fakat ben de bir karavan yapma hayalini kurunca sizlerle tanışmak istedim. Umarım bunu başarabilirim. !
 

Ben hasan aracımla Avrupa seyahati yapmak için internetten daha önce çıkan kişilerin yazılarını okuyordum bana faydası olacağını düşündüğüm için üye oldum üç günlük dünyada gezmeyip ne yapicaz yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😀😀
 

Merhaba gezenbilir dünyası,

Yıllardır gezenbiliri takip eden bir çekme karavan aşığıyım. Bu hayalime henüz ulaşamasamda bir gün ulaşacağıma eminim.
 

Merhaba, ben Bünyamin Esmeray👋
15 20 güne kadar Güney Midi modeli karavanımıza kavuşacağız nasip olursa.
Kısa bir girişle herkese selam olsun.
Sağlıklı keyifli günlere....
 






Bursa’dan selamlar. Adım Kerem. Mayıs ayında teslim almak üzere çekme karavan siparişi verdim ve çok zamandır okumalar yaptığım bu foruma bugün itibariyle üye oldum. Bu forum bilgi edinmek için çok iyi bir kaynak. Umarım ben de zaman içinde katkıda bulunabilirim.
 

Merhaba , adım Mehmet, 40 yaşındayım ve Sakarya Karasu da yaşıyorum .,genelde amerikancı sayılırım.,ram , Challenger ve zj Cherokee sahibi olduğum amerikanlar.
 



Merhaba. Ben Mehmet. Tekirdağdan katılıyorum. amatör telsiz sınavına hazırlanıyorum. bilgi ararken arama motoru vasıtasıyla burayı buldum. güzel bir platform olduğundan üye oldum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst