Gezenbilir Tokat Grubu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,548
Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

tokat sivas kardeş şehir sayılır 10 eylül 11 eylül de kamp atmak off-road oyunları seyretmek için buyrun sivasa çevirgen ahmet organizasyonu yap topla gel arkadaşları
hep beraber eğlenelim
selamlar
sivas off-road derneği adına davet ediyorum sizleri
 

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

ucakbileti' Alıntı:
Ad - Soyad: Hakan KARA

Doğum Tarihi : 21.05.1976

Memleket: KIRIKKALE - 2001 yılından beri ve halen tokatta yaşıyor buradan evliyim.dolayısı ile tokatlı olduk :smiley:

Semt:MERKEZ

İlgi Alanı: Bilgisayar sektorundeyim. dolayısı ile elektronik - teknoloji içeren herşey - balık avı - atıcılık - rc nitrolu araçlar ( Ahmet çevirgen ile bir ara takılmıştık bu konuda :smiley: -

Not: Valla tokat güzel yer ama insanlar birbirine pek bağlı değil.Dostluklar uzun soluklu olmuyor.Unutuluyor.Tabiki burda buyumemenınde etkisi var ama 11 yılda az değil yani. Kalıcı dostluklara ve maceralı arkadaşlıklara yelken açmak lazım ömür gidiyor yarın yaşlanınca bırakın off roadı vitesi bile geçiremicez yani..Saygılarımla.

Araçlar - 2004 Suzuki Grand vitara 1.6 16v 3k - Land Rover Freelander 2001 1.8 k
262445_10150285356363705_736538704_7726627_5086919_n.jpg
hakan dostum mrb
öncelikle cipi olan offroadçu olamıyor malesef... offroad sporu gerçekten dostluk ve kardeşlik sporudur. keşke senin araçlarda yapılı olsada beraber takılabilseydik.. bizim tokat vilayetinde bulunan cipler hep asfalt güzeli.
geçen sene bi tarflarımı yırttım bir kaç arkadaş bulupta tokatta bu sporu aktifleştirsem diye ama malesef
neyse inşallah bir gün diyelim... bu arada rc ler paslandı bi ara tekrar yineliyelim ok...
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

hakan 11 eylül 2011 pazar sabahı buradan sivasa hareket edecem gelmek takılmak istersen buyur. birde telefonun kaç ???
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

tokatlı gezenbilirci arkadaşlar, buradan sizlere niksardaki derneğimizin kuruluşunu duyurmak istiyorum. yaklaşık bir ay önce kurulan derneğimiz NİDOST (Niksar doğa sporları ve turizm derneği) doğa sporlarıyla ilgili etkinliklere başlamış olup siz doğa severleri de aramızda görmek isteriz. etkinliklerimizle ilgili iki linki sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80399.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80397.0
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

Ad Soyad: Ahmet Selim
Doğum Yeri: Turhal/Tokat
Doğum Tarihi: 1985
İlgi Alanları: Trekking, kampçılık, kara ve tatlı su avcılığı, orman keşifleri gibi doğa sporları.

Not: Şu anda Kayseri'de ikamet ediyorum. Yılda en az 3-4 defa Tokat'a gelip her gelmemde 10 gün kadar Tokat'ta kalırım. Tokat'tayken hergün trekking, kamp, balık tutma gibi etkinlikler yaparım. Temmuz ayında Tokat'ta çadırlı - çadırsız kamp, gece yada gündüz doğa yürüyüşleri, balık tutma, kara avcılığı gibi etkinlikler yapabiliriz. Tokat merkezin batısında Tokat - Turhal arasında Pazar ilçesi sınırları içerisinde kamp ve trekking yapılabilecek çok güzel yerler mevcuttur. İlgilenenler olursa Temmuz ayı ortalarında Tokatta unutulmaz aktiviteler düzenleyebiliriz. İlgilenen olursa ayrıntılı bilgi verilir.
 



Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

arkadaşlar bende tokattayım eğer trekking kampçılık gibi faliyetleri planlıyorsanız sizlerle gelmeyi çok isterim ..saygılarımla:D
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

Önümüzdeki hafta içi Tokat'tayım inşallah. Tokat / Pazar / Üzümören'e beklerim. Av, kamp, balık tutma, doğa yürüyüşü, gece yürüyüşü gibi her türlü aktivite yapabiliriz. Bizim o taraflar yeşilliktir, dağlar ormanlıktır.
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

arkadaşlar her ne kadar azda olsa tokatt da bu işle uğraşan yinede kendi aramızda toplanıp grup kuralım derim etkinlikler düzenleyelim zaten yaparsak eğer arkası gelir diye düşünüyorum umarım sesimi duyarsınız ....
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

arkadaşlar mrb 1-yada 1,5 ay sonra sivas (yıldız dağı 2600 mt) na 2 günlük kamplı etkinlik yapacağım eğer bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa facebook,tan ( yasinklc40@hotmail.com) adresinden ulaşabilir.. eğer bu işi sevip,te yapmak isteyen arkadaşlar varsa tanışmak isterim.. not; tokat,ta oturuyorum :smiley:
 

Ynt: Gezenbilir Tokat Grubu

arkadaşlar konuyu tokat tokat,ta dağcılığa ve doğa sporlarına gönül vermiş insanlar ile tanışmak için açtım malum tokat,ta bu işle ilgilenen ne klüb var nede bir topluluk eğer iletişime geçip tanışmak isterseniz isterseniz bana şu adresten ulaşabilirsiniz( yasinklc40@hotmail.com) ve kurmuş olduğum facebookta,ki tokat dağcılık ve doğa sporlarından ulaşabilirsiniz (https://www.facebook.com/TokatTrekkingKlubu?fref=ts) hoşçakalın iyi günler...

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97656.0#ixzz2br9V1oVm
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst