Dacia Duster Dizel Yakıt Deposu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzklr13 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,868

Etiketler
Merhaba ;

Dacia Duster 1.5 dci yakıt deposu sitesinde 50 litre olarak geçiyor...

Bir arkadaş burada 60 litre kadar aldığını yazmıştı.

Ben depoyu aldığımdan bu yana 5-6 kere fulledim. İlk tık da bıraktığımda genelde 50-55 litre civarı alıyordu... (800-900 km yaptıktan sonra)

En son aldığımda tık yapıp attıktan sonra yakıtı görene dek tam fullemeyi denedik. tam 65 litre aldı. 900 km nin üzerinde gtmiştim birazda hızlı yani depo boştu yolda kaldı kalacaktı. Ancak yine de 65 litre alması garibime gitti...

Yakıtı Petrol ofisinden aldım merkezi bir yerden. Pomponın hileli olma şansı varmı yoksa boğaza dek doldurulduğunda 65 litre alabilirmi dacia duster.

Hiç 65 litre alabilen oldumu?

Not : Tık yapıp attıktan sonra köpüğün inmesini bekleyip tekrar tekrar 4-5 kez durup bekleyip euro dizel doldurmaya devam ettik pompacı ile beraber. Bu şekilde 65 litre alan varmı hiç? Mümkünmüdür?

Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Çok merak ettim kafama takıldı tecrübe sahibi arkadaşlar yorumlar ve kendi tecrübelerini yazarlarsa sevinirim....
Tık yaptıktan sonra 8 lt daha aldı yani tek Cizgiye düş yükten hemen doldurdum 56 lt aldı demek ki 65 lt alıyor 2016 sendero
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst