Ars Auto Üsküdar Araçlarında Gizlenen Kamufule Edilen Hatalar,boyama Ve Değişiklikler

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozmurat37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,585

ozmurat37

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
sahibindende bulduğum Ars Autodan arac almaya karar verererek yerlerine gittim fakat araclarinda gizlenmis hatalar var hemen hemen hepsinde var.dikkatli olun.
 

Etiketler
Yazdiklariniza inanabilmemiz için detay bilgi, fotoğraf vb gerekir.
 
Son düzenleme:

Almayın demiyor,dikkatli olun diyor.Kanıta gerek yok.İlgili firmaya yolunuz düşer ise aklınızda bulunmasında fayda var.

Uyarı için teşekkürler Sn ozmurat37.
 

zaten almadım.neyin belgesi fotosunu çekiyim adam yalan söylerken bekleyin fotoğraf çekecemmi diyim komikleşmeyin arkadaşlar akşam akşam güldürdünüz allah razı olsun
 

Firmaları etiketlemek bu kadar kolay olmamalı. Google da ars auto yazdım, ikinci sayfada burası çıkıyor. Yazan kişi bu yazıyı yazma amacı ile üye olup, ilk mesajında da şikayetini dile getirmiş. Neyi gizlemişleri nasıl gizlemişler hiç bilgi yok, sorunca da yine cevap yok, polemik var. Site yöneticileri belli mesaj sayısı olmadan konu açmayı yasaklamalılar.
 



.
Kullanılmış araçların tamirli olması değil, yapılanların özellikle önemli değerde olanlarına dikkat çekilmeden satışa sunulması sorunlu. Yani sadece galeride öylece durmaları değil..
Zaten tamirden amaçlanan da orijinal duruma erişmek değil mi ?
Yapılan uyarıda nedense bu önemli ayrıntıya değinilmemekte !..

Fotoğraf ve detay bilgisi verilmedi denince de sadece fotoğrafın olmamasına, foruma yabancı tuhaf ve gayet bozuk bir Türkçeyle cevap verilmesi, ne kadar iyi niyetle yazılmış olsa da uyarının beklenen amacını boşa çıkarmakta.

Eğer aktif olarak böyle bir kandırma yaşanmış olsaydı zaten kızmak yerine, az birkaç ayrıntıdan kısaca bahsetmek sorun bile olmazdı.
Böyle bir tepki istenmese de sadece şüpheyi arttırıyor..
En hafifinden, şansızca üstünkörü yazılmış olmalı ? :confused:
 
Son düzenleme:

Google İşletme yorumları gibi olabilir sonra burası da. Müşteri olmayan bile olumsuz yorum atabilir. Denilen durum doğru ya da yanlış, ortaya kuşku olabilecek bir şey atılıyorsa illaki kanıtta olmalı bence.

Selam vermeden gelen yeni bir üye değilde bunu eski bir üye yazmış olsaydı kanıta gerek olmazdı sanırım.

Bu arada konu ile ilgili, galericilerin sattıkları arabalar hakkında çok detaylı bilgi almakta zor iş. Mümkünse önceki sahibinden detayları almakta fayda var, bulunabilinirse.

Bildiği hataları gizleyenler var tabii. Bilerek alıp, ortalamanın altında satmak yerine, gizleyip ortalama fiyatına veren, problem çıkınca tamam iki lira düşerim deyip pişkince cevap verende az değil hani. Geçen haftalarda PSA grubu için biraz staj çalışmam oldu:smiley:.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst