4x4 Sprinterlar Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nasah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,742
Ynt: 4x4 Sprinterlar Hakkında

Bu siteye yeni üye oldum öncelikle tüm dost ve büyükleri selamlamak isterim,
Sprinter 4x4 olarak bende Ankara dan bir araçla pazarlık halindeyim o araçta telekom tarafından kullanılmış ve kullanan kişide bana arka difransiyelden gelen sesi kesimediğini bunun da en temel nedenin arkanın çift teker oluşu olduğunu belirtiler.(Bu arada araç sahibi beyefendinin mercedes servisi olduğunuda belirtmek isterim) dediğim gibi yukarıda araçla ilgili nedenlerden dolayı kafamda soru işaretleri vardı bununla ilgili yazdıklarınız bana çok fazla fikir verdi , teşekkür ederim.Bu okuduklarımdan sonra aracı görmek için sanırım Ankara ya gitmek için bir fırsat yaratacağım. Bu arada ben Konya da ikamet etmekteyim tüm dostlar için burada yardım edebileceğim bir işiniz olursa elimden geleni yapmaya çalışırım,saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: 4x4 Sprinterlar Hakkında

sahibindende 2 tane 4x4 sprinter uzun şasi var 2001 modelin fiyatı 50.000 tl 2004 modelin fiyatı 43.000 tl. bu rakamlar normal midir alım için yoksa şişirme midir. İdeal bir 4x4 414 cdi 2004 model uzun şasinin çıplak halde hakettiği alım rakamı nedir fikriniz var mı ?
 

Merhaba, konuyu iyi hortlatacağım fakat yeni konu açmadan buradaki üstadlara danışmak istedim:

Bu konuda bu aracı hâlâ günümüzde kullanan var mı? Ya da yakın zamanda satmak zorunda kalan?

Son mesajın 2015 olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, araçla ilgili geçen bu 5 yılda geri bildirimi olan veya fikirleri değişen var mı?

Istanbul'da 1 adet Türk Telekom çıkması 2001 model 246 binde bir araç buldum. 125.000 lira istiyorlar. Görüşleriniz nelerdir?

Teşekkürler.
 

Ben 2011 yılında telekom ihalesinden temiz bir 4x4 sprinter almıştım,fakat 4x4 ile çift teker sanki biraz olmamış gibi geldi, defransiyeldeki ayna mahrutiyi değiştirdim komple bakım yaptırdım yine araçta bir kasıntı ve ses vardı,daha sonra arkaları tek tekere çevirmenin yollarını aradım ancak tüvde sorun çıkar diye vazgeçtim.sonra karavan da küçük gelince sattım.yıllar geçti 4x4 hastalığı geçmedi,geçen yıl arkası tek teker 4x4 hem de güzel bir semi integral karavan bulunca hemen aldım.Bir yıldır onu kullanıyorum,amacım off road değil özgürce yaylara dağlara çıkıp gece yağmur veya kar yağarsa yarın nasıl dönerim korkusunu yaşamamak,ondaki ses yok ancak lastikler yüzünden yine biraz ses var,şu an çok memnunum,bence 4x4 kamyonet tipi araçlarda iveco ve sprinter diğerlerine göre açık ara öndeler.

18988E9F EFF1 45F3 8DE7 62620ABFF08C


2F54266F A62F 41F9 9624 156A1C69FE5B
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,420
Mesajlar
1,517,725
Kayıtlı Üye Sayımız
172,067
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst