2019 Maceramız Uçak+kiralık Araç Ile Köln, Amsterdam, Brüksel, Brugge, Paris

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kumita45 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,560

kumita45

Kamp II
Mesajlar
202
Tepkime Puanı
265
Herkese merhabalar, 2016 yılında yaptığım arabalı Balkan turu sonrasında her sene kendimi yeni bir maceranın içinde buluyorum, yada kendimi o maceranın içerisine çekmek için elimden geleni yapıyorum, şimdilik imkanımız olduğu sürece dünyayı dolaşmak, her defasında farklı yerlere gitmek, farklı insanlarla tanışmak, farklı kültürler görmek için yeni hayaller kuruyoruz. Bu seneki rotamızı batı Avrupa'ya çevirdik ve mümkün olduğunca erkenden seyahatimizi kabaca planladık ve uçak biletlerini satın aldık, bu sayede aylarca önceden bu seyahate hazırlanma safhasının keyfini uzun bir süre yaşama keyfini elde ettik, peki bu sene nasıl seyahatimize hazırlandık ve rotamız, ulaşım araçlarımız nedir, kısaca anlatıyorum ve seyahat dönüşünde ayrıntılı bir şekilde burada paylaşmayı planlıyorum. Öncelikle seyahatimizi Ramazan bayramı tatilini de kapsayacak şekilde planladık ve hem Manisa'daki baba evini ziyaret ve sonrasında İzmir'den ilk durağımız olan Düseldorf'a geçiyoruz, hemen internet üzerinden kiraladığımız yedi kişilik aracımızı teslim alıp, bizden iki gün önce Almanya'nın Siegen şehrine gelen arkadaşlarımız ile buluşmak için yola çıkıyoruz, buluşma sonrasında saat 12:00 gibi Köln'de olacak şekilde gezimize startımızı vermiş oluyoruz, ilk günün akşamı Siegen'de konaklıyoruz, 2-3-4. günler Amsterdam ve güzel köylerini dolaşıyoruz, 5-6. günler Brüksel ve Brugge'dayız 7-8-9. günler Paris'i dolaşıp Lüksemburg'a şöyle bir uzaktan bakıp Köln havaalanında teslim ettiğimiz aracımızdan sonra İzmir'e dönüyoruz, sonuç olarak 8 gece 9 gün sürecek olan yine çok tempolu seyahatimiz, yaklaşık 3300 km. 5 ülkeyi kapsayacak şekilde sonuçlanacağını umut ediyoruz, buradan yazımı okuyan, içinde azda olsa bir gezginin ruhunu taşıyan, tüm arkadaşlarıma selam olsun, inşallah bu gibi seyahatlere çıkmak isteyen arkadaşlara ışık olabilecek bilgiler paylaşabileceğiz Allahaısmarladık.

Rotamızın şöyle olmasını öngörüyoruz.
ROTAMIZ

Buzdolabımızın üzeri, her yemekte ben buradayım diyor bizlere ve daima heyecanımızı diri tutuyor, çok seviyorum gezgin bir ruhum olduğuna kesinlikle inanıyorum..:smiley:
Asd

Akşamları eşimle oturup şehirleri tanıyoruz, dinliyoruz, izliyoruz, okuyoruz, not alıyor, işaretliyor, gezi rotası planlıyoruz, çok keyifli bence..:smiley:
WhatsApp Image 2019 05 26 at 014735
WhatsApp Image 2019 05 26 at 233236
 

Etiketler

Noldu hocam geziniz, daha önce zevkle yazılarınızi okumuştum, bu sefer de gelecek mi güzel notlar ?

Sıkıntı yok gayet başarılı ve eğlenceli bir gezi yaptık, henüz buraya yazıya dökecek enerjiyi bulamadım, yakın zamanda paylaşmaya başlamayı düşünüyorum.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,434
Mesajlar
1,517,905
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst