2012 yurt dışı gezimiz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,394
Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

tekneyide marina kiralarına kızıp satmıştım,doğrudur tekneninde bir sürü masrafı var ancak yelkenli bir teknenin yakıt gideri söylediğiniz gibi değildir tabiki yelkenle seyahati sevmek kaydıyla yoksa bir motoryatla istanbuldan antalyaya inmenin maliyeti tekneye göre değişir ama en az5-6 milyarlık yakıt gerektirir.Karavan bana daha cazip geliyor gibi ulaşmak istediğin yerlere teknelerle kıyaslanmayacak kadar kısa zamanda ulaşabiliyorsun bir sürü fikirler kafamda dölaşıyor bakalım sonunda hangisi kazanacak.Tüm gezenlerin seyahatlerinden memnun kalması dileğiyle.
 

Etiketler
Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

Sıtandart bir aracınız varsa ve karavan merakınızda varsa alın bir çekme karavan bakın rahatınıza.Hiçte öyle abartıldığı kadar masraflı bir iş değil.
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

Üretici motokaravana 50.000 istiyor,çekme karavana avrupa malzeme hariç 27. istiyor.Buda eder 35 .000.Karavan boyu 5.25 geçince araç cc.de ona göre olacak.İtmesi kakması bir dert remover alalım denecek.Astarı yüzünden pahalıya gelir eziyeti caba.Avrupa yollarındaki karavan sayısı %1o -15 geçmmesinin bir nedenide bunun gibi şeyler..2 el 10-15 alınır Fetiyedeki çadır kamplardan birinin 2.sırasına yerleşilir,yazlık diye kullanılır.Zaten ülkemizdede avrupadada bu şekilde kullanılması yaygın olan bir şey..
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

elimdeki otoyu satıp 2007 -2008 17m.3 fiat ducatodan camper yapıp masraflarıda tek oto üzerinden görüp günlük hayattada ducatoyu kullanmak fikri sanki daha uygun gibi.
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

Artık kendin yapmakta zorlaştı TSE belgesini kimse vermiyor.O olmadan trafik işlem yapmıyor.Kaçak göçek idare edeceksin,,
 



Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

sitede şuanda aynı araçtan yapanlar var zaten ben profosyonel bir firmaya yaptımayı düşünüyorum,sizinde gezi anlatımınızı böldük, iyi geziler dilerim.
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

Sn. Cantunc,
Gezi yazılarınızı ve fotoğraflarınızı ilgiyle takip ediyorum. İleride yapılacak gezilerde(kendim için) rehberlik yapacağına inanıyorum.. Çok teşekkür ediyor, Mutlu geziler diliyorum.
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

Sn.Okçular,sizin gibi bir kaç gezgin için dönünce yayınlayacağım gezi notlarını size iletirim..
 

Ynt: 2012 yurt dışı gezimiz

cantunc' Alıntı:
Sn.Okçular,sizin gibi bir kaç gezgin için dönünce yayınlayacağım gezi notlarını size iletirim..

Sn. Cantunc,
Sağlıklı , mutlu geziler diliyorum..( Notlarınızı bekleyeceğiz..)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst