2010 Ducato Projesi-tunavanlife

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tunavanlife Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,595
görüntü çatı kaplarken kullanılan ziftli kağıtlara benziyor, malzemenin adı mı zift yoksa gerçekten zift içeren bir şey mi? Gerçekten zift içeriyorsa hem koku yapar hem de sağlığınıza zarar verir.
pütür atılmış anladığım kadarıyla. bi çeşit zift sanırım. insan sağlığına zararlı değil diyorlar ama bilemeyeceğim.

düzeltme: direkt zift atılan uygulamalarda varmış eğer öyleyse dediğiniz gibi sağlığa zararlı olabilir.

C0c48c64d3741816ed95bbb89aa3bc9f
 
Son düzenleme:

Zifti eskiden kahvehanelerde tahta zeminin üstüne sürerdik,tahtayı sudan korumak için.Zaten su yalıtım ürünü diye kullanılıyor.Daha sonra sağlık bakanlığı bu ürünü,yeme içme alanlarında yasakladı.
 

görüntü çatı kaplarken kullanılan ziftli kağıtlara benziyor, malzemenin adı mı zift yoksa gerçekten zift içeren bir şey mi? Gerçekten zift içeriyorsa hem koku yapar hem de sağlığınıza zarar verir.
Gerçekten bilmiyorum kuzenim oto boyacı o uyguladı. Herhangi bşr koku vs yok. Katılaşınca tekrar sert bşr zemin oldu.
 


Araç içinde iç duvarları söktükten sonra ortaya çıkan bali yapıştırıcısı izleri beni rahatsız ediyordu. Tüm duvarlardaki bu izleri temizledim. Bunun için buz kazıyıcı kullandım. Yüzeylerdeki boyaya zarar vermedi. Devamında içeriyi temizledim, süpürgeyle detay toz temizliği yaptım. Bu yaklaşık 8 saatimi aldı. Yalıtım aşamasında yüzeye yapıştırma işleminde önce de her yüzeyi önce ıslak bezle silip sonra da kuru bezle kurulayarak yalıtımı uygulamayı düşünüyorum.
 



İş yoğunluğu nedeniyle biraz gecikmeler olacak gibi. Beklenmeyen olağandışı bir yoğunluk var. Geç olsun güç olmasın. Allahım sen yardımcımız ol bizi utandırma.

Not: çam lambri için metrekaresi 25 tl iyi fiyat mıdır?
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,432
Mesajlar
1,517,903
Kayıtlı Üye Sayımız
172,080
Kaydolan Son Üyemiz
yusuf75

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst