2009 Yazı Böyle Geçti

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan egeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,488

Etiketler
Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Yavuz Bey,Ülker Hanım,
Umarım yine birgün biryerlerde karşılaşırız.
Hüseyin,Sema
 


Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

yavuz bey yazılarına vede gezi anlarına çok alışmıştık sizi özleyecem gibi geliyor resimler vede gezileriniz muhteşemdi.çok saolun bizide gezdirmiş oldunuz.eğer..yolunuz ERDEKEDE düşerse kesin görmek isterim sizi vede erdekte ağarlamadak zevk duyarız saygılarımı sunuyorum.erdekten selamlar
 

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Yavuz abi,

Büyük keyifle takip ettiğim gezi anılarınızın sonuna geldiğimiz için üzüldüm, bundan sonra da gezilerinizi okumayı bekliycem.

Gezgin olarak umarım yollarımız kesişir, bir çay içer muhabbetinizi tecrübelerinizi alırız...

Selamlar, eşinize hürmetler.Fatih ;)
 



Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

aynı duyguyu hissediyormusunuz bilmem ancak 15 mayıs-10 ekim arası sizler gibi karavanımla neredeyse aynı bölgelerde özgürce dolaşıp durduktan sonra eve bağımlı olmak beni şimdiden sıkmaya başladı,her gün nasıl bir program yaparım diye geçiyor aklımdan,hatta antalya daki bir kaç karavancı arkadaşı ayartıp bayramda kaş ta olmayı düşlüyorum.Hava güneşli olursa denize bile girebilme imkanı oluyor(yanılmıyorsam 2006 28 kasımda deniz pek soğumamıştı resimler var ancak tarihlisini bulamadım) akşamları her ne kadar battaniye ye sarılıp otursakta.Her neyse içinizdeki özgürlük ,yüzünüzdeki mutluluk hiç sönmesin Ülker - Yavuz çifti...
 

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Sn.Ülker hanım ve Yavuz bey,
Zevkle ve ilgi ile izlediğimiz gezinizin anlatımlarının bizlere sağlamış olduğu bilgi ve bilmediğimiz yada farkına varmadan es geçtiğimiz yerler hakkındaki önerilerinizi, kışın detaylı bir şekilde inceleyip kendime iyi bir rut hazırlayacağımdan emin olabilirsiniz.Anlatımlarınız için teşekkür eder.Bir sonraki gezinize kadar sağlıklı ve mutlu dinlenmeler dilerim.

Birgül - Şeref
 

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Ülker hanım, Yavuz bey gezinizin bittiğine ciddi anlamda üzüldüm, ne güzel alışmıştım her gün sabah bir gün önce yayınladığınız bölümü radyoda "arkası yarın" dinlermişcesine okuyor, hayallere dalıyordum. Bildiğim yerlerde anılarım sizinkilere karışıyordu. Bilmediğim yerlerdeyse anılarımın yerini hayaller alıyordu. Ne diyelim her güzel şey gibi bu da bitti. Yeni gezilerde yeni yazılarda buluşmak üzere...
 






Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Özcan bey, Aramıza hoşgeldiniz. Foruma çok katkılarınızın bulanacağına inanıyorum. Saygılar..
 


Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Foruma 2010 ağustos ayı başlarında üye oldum.Gününüm birkaç saati bu formunda geçiyor.
Ancak bugün adrasan ile ilglli bir şeyler varmı diye araştırırken sizin bu doyumsuz bölümünüze rastladım gerçekten müthiş bir eser ortaya çıkmış Akdeniz herhalde ancak bu kadar anlatılır. İnanın abartmıyorum ama birkaç kameraman-eleman ve sponsor desteği ile görsel basında gezi programları yapmağa çalışan insanlara bir seminer düzenleyip sizin bu akdeniz gezinizi ders olarak vermek gerekir.
Karavan almak veya yaptırmak için girişimlerde bulunduğum bu günlerde amacıma ulaşırsam bunun gibi gezilerde Ülker ve Yavuz çifti ile tanışarak seyahetlerde bulunmak isterim.
Nice yeni yerlerde böyle güzel geziler dileğimle.. Süreyya KARAGÖZLER
 

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Merhabalar, Süreyya Bey,
Öncelikle aramıza 'Hoşgeldiniz'. İlginiz ve beğenilerinizi belirten kelimeleriniz için çok teşekkürler..
Arzuladığınız karavana en kısa zamanda ulaşmanız ve bir gün, bir yerlerde görüşmek, tanışmak dileğiyle....

Saygılar.
Ülker&Yavuz
 



Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti

Sn. Ülker hanım ve Yavuz bey, bir solukta okuduğumuz gezinizde daha önce görmüş olduğumuz yerler olsa bile hiç bilmediğimiz yerleri de sayenizde gördük. Bu güzel sunum için size bir kez daha teşekkür ediyoruz. Yeşim&Bülent (çölkartalı) Sevgilerimizle:smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,929
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst