2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERİLA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,219
çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık güzel günlerde kullanın. Benim sormak istediğim bir türlü kafamda çözemediğim 2 konu var. Birincisi ruhsat proje işlerinizi nasıl hallettiniz? kaça mal oldu.
İkincisi trafik sigortası ne kadar tuttu?
Teşekkürler
 

Etiketler
Herkese merhaba,
Araç üzerindeki eksiklikler tamamlandı. Tavandaki son boşluğa uydu anteni takıldı.:smiley:
Ardından Fiamma tente montaj edildi.
Şoför arkasındaki dolap altına konumlandırdığım mini bar faaliyete geçirildi.:smiley:
Çekmecelere bas-çek kilit eklendi



20170607 204659


20170607 204248


20170906 134258


20170607 204338
 







Serüveninizi ve yazılanların tamamını bir çırpıda okudum, heyecan duydum doğrusu...darısı benim başıma...Emeğinize sağlık, inanılmaz bir iş başarmışsınız doğrusu...
 







Hakan Bey ,Buda benim ilk forum mesajım.Öncelikle alınterinizi,emeğinizi verdiğiniz aracınızı keyif içerisinde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Konu başlığını baştan sona okudum.Sizin dışınızda gene bir İzmir li Sayın Avkt.Gökhan Beyi de okumuştum.O işin başında vakitsizlikten pes ederek imaj'a teslim eymişti aracı.
Önümüzdeki bir yıl içerisinde temiz hırpalanmamış uygun yaşta bir 17 lik Ducato edinmek ilk hedef benim için.Ardından emeklilik ufukta görünecek.Elim bir miktar yatkındır aileden sanayi tozu yuttuğumuz için.Yalnız o kadar çok bileşen ve aparat var ki,ana parçalardan ziyade onlardan gözüm korktu doğrusu.Tüm know-how u forumdan mı elde ettiniz,profesyonel destek aldınız mı?Ben yolun başındayım ve vereceğiniz her tür bilgi çok değerli.Ayrıca bahsettiğiniz maliyet gerçekten yüksek geldi, acaba prof.firmaların fiyatları ne düzeydedir.Aynı malzeme kalitesi ile onlarda bu iş kaça çıkar hiç bir araştırmanız oldu mu?
Son bir soruda yılan hikayesine dönen zorunlu trafik sigortasında?Allah aşkına kaç para bu araçların sigortası?Her kafadam bir ses geliyor siz son dönem yaptıranlardan olmalısınız nedir fiyat?Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalınız.
 

Çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık .
Güle-güle kullanın . tekerinize taş değmesin . Yollarda görüşmek dileği ile.
Selamlar.
 

Çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık .
Güle-güle kullanın . tekerinize taş değmesin . Yollarda görüşmek dileği ile.
Selamlar.

Teşekkürler Mehmet bey, sizlerin paylaşımlarından edindiğim bilgiler benim için çok değerliydi. Esas ben teşekkür ederim...Beğendiğinize sevindim..Görüşmek üzere..:smiley:
 




Güzel ve basit bir çalışma olmuş..her şey gerektiği gibi hesaplanıp yapılmış..elinize emeğinize sağlık..Benzer bir proje çalışma aşamasında olan benim için de iyi bir kaynak oldu çalışma notlarınız ve fotoğraflarınız...sizlere iyi tatiller sonsuz gezmeler diliyorum..
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst