2006/2010 Grand Vitara. Tavsiye Ve Araç Arıyorum.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ErenBey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,320

ErenBey

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Öncelikle merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Umarım bi grand vitara sahibi olabilirsem de kalıcı olacağım :smiley: Malum ailemiz biraz genişledi çoluk çocuk derken... sedan focusum ve bagajı yetmemeye başladı yaz gelmesiyle beraber biraz gezmelerde başlayacak. Araç bakarlen suzuki grand vtarayı gördüm. 2006/2010 arası. 1.9ddis ya da 2.0 benzinli. Otomatik/manuel pek fark etmez ama otomatik olursa daha iyi gibi olur diye düşünüyorum. Ayrıca bu tip araç hakkında inanın pek bilgim yok. İlanlara bakıyorum çok fazla motoru yaptırılmış vs araç var. Malesef ki genel anlamda temiz araç bulmakta zor. Etraftan duyduğuma göre parçası zor bulunur ve pahalıymış. Motoru hakkında kimisi korkma kimisi kork diyor. Aracın yapısı tipi yakışıklılığı bi başka çok hoş. İç ve dış dizayn çok hoşuma gitti. Zaman zaman kamp yapmaya gidiyorum. Aşırı engebeli olmasada bazı arazilerden geçmemde gerekecek. Tam bana göre bir araç diye düşündüm. Yorumlarınızı alabilirmiyim gerçekten çok önemli. Vede varsa aracınj sahiplendirmek isteyen bi konuşa da biliriz :smiley:
 

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst