2006-2008 Pathfinder 2,5 Arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan speara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,251
bu yasta bir aracı alirken temiz olmas onemli 88 2007 icin yuksek olsada arac anlatildigi gibiyse degerlendirilebilir yada uzerine konusulabilir bende de 2006 yetkili servis bakımlı 143 binde var 5-6 parçada yetkili servisinde boyasi var ama basit bir kaza sonucu bugun satmaya kalksam 75 fiyat koyarım vs vs kisacasi umarim bir okazyon yakalarsiniz ama yakalayamadiginiz durumda alip arkası kesilmeyen sorunlarla ugrasacaginiza butcenize gore temiz bulabiliceginiz baska marka modellere yonelmekte fayda olabilir


Sent by Rider 76
 

Etiketler
Aslinda bir firsat yakalamistim ama kismet deilmis. 175 de idi 2006. 63 e birakmisti. Farkli sehirdeydi. Firsat bulamadim, ertesi gun satilmisti. Su anda da birtane var. Gayet temiz 73 e birakiyor. Ama 63 lugu kacirinca bu rakamlarda biraz fazla gibi geliyor.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhaba dostlar. Pathfinder ilgim sanıyorum satın almaya doğru gidiyor. Bildiğiniz satılık temiz geçmişi belli bir Pathfinder var mı?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,429
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst