2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan absinthe_brk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,518
Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Araçlarda teknolojik özellikler çoğaldıkça,sorunlarda çoğalıyor,yeni dobloların arka cam otomatiği kronik sorun,Yeni kangolarda dijıtal klima kronik sorun .yol bilgisayarlardaki değerler çok yanıltıcı gibi...
 

Etiketler
Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

İşyerindeki arkadaşımda 1990 model dizel mercedes var,düz dizel motor,kilometre 850 000 civarında
190 D serisi.Kırsal motorin kullanıyor,benim dobloyla aynı değerlerde yakıtı.Motorda halen taş gibi..Kaporta tank gibi...
Çok fazla özelliği yok ama her tarafa giriyor,çıkıyor...
 

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Hafta sonu İstanbul yeşilköy CNR fuar alanında motosiklet ve bisiklet fuarı var,
Dağ bisikletleri,motokroslar,uzunyol motosikletler vede yarış motorları..
sanırım dışarda gösteride olacak..

Kawasaki Ninja ZX 14 Sport Bike
 






Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

benımıkıncı aracım doblo 1.9 duz motor 2002 model ben 70bınde aldım suan 150000 de seytan kulagına kursun daha tık demedı motorunu senkron satıyle olcturdum gayet basarılı dedıler suan kullanıyorum memnunum
 


Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Merhaba,
Doblo'yu bilmem, fakat ben 2000 temmuzda WW transporter panelvan almak için gittim fiyat 16 milyar ve aralık sonu teslim dediler,
Dönüşte şimdi kapalı olan Cevizli bayii Evsan'a uğradım baktım Scudo 1,9 D var sordum pazarlık filan 8 milyar'a aldım, cam koltuk, proje tadilatı ve otomobil ruhsatı yaptım.
Arkadaşlar ben böyle bir araba görmedim 80 litre mazotla 1200 km de lamba yanıyor, yaptığım tek masraf her 40.000 de triger set değişimi oldu.
Ne yağına baktım ne suyuna sadece kırsal mazot kullandım aynı arabaya 45.000 km de motor yaptıranlar vardı fakat benim arabamı sadece ben kullandım ve km sini yazmayayımda ülkemizde o araçlarla ençok km yi ben yapmışım (servisin söylediği) 2010 şubatta sattığım zaman arka balataları orjinal balatalarıydı önleri değişmiştim.İşe gidip gelirken kullanırdım senede en az birkaç defa Trabzon, Ege ve Akdeniz yapardım.Evle iş arası 25 km idi.Sattığımda orjinal egzozu aracın üzerinde ve hiçbir sorunu yoktu alan kişi inanmadı.
O arabayla ülkemizi kaçdefa gezdim.Burası bizim yaylamız SİSDAĞI.
Kalın sağlıcakla.

HPIM0036
 

Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

tümmmmmm doblocu,lar merhaba ben yeni siteye üye oldum,ki bu yazıyı okudum hoppala dedim ne diyor memleketim insanı---ve tartışmaya sonnoktayı koyalım diye(bu arada benim dobloda kıs kıs gülüyo bana)sevgili memleketim insanları 2003 model cargo 1.9 düz doblom var-- 365000 evet yanliş değil üçyüzaltmışbeşbin -km -de--motora üst kapağını silmek için birde 10.000 km,de yağ vebilimum bakım için elliyoruz--tartışma bitmiştir herkese DOBLO,YU TAVSİYE EDERİM SAYGILARIMLA- :D
 



Ynt: 2004 ve Öncesi Doblo'lar Problemli mi?..

Abi 2003 doblo 1.9 jtd araçtan gayet memnunuz rampada diğer stapze yollarda herhangi bir sıkıntı çekmiyoruz memleket sivas kış şartlarındada iyi bir araç olduğunu düşünüyorum ve 320.000 de araç ve herhangi bi sorun yok ayrıca ilgilenirseniz araç satılıktır.

19082011464
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,797
Kayıtlı Üye Sayımız
172,072
Kaydolan Son Üyemiz
egedeba

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst