2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozanozturk1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,432

ozanozturk1

Çok okuyan değil, çok GEZENBİLİR:)
Mesajlar
26
Tepkime Puanı
1
Yer
İstanbul
Herkese merhabalar, sadece bu siteden edindigim bilgilerle 3 arac aldim kullandim yazilan 1 bilginin bile yanlis olmamasi bu sitenin guvenirligini mukemmel seviyeler tasidi . Herkese tesekkurler.

Bu aralar http://www.askinmotors.com/aracdetay/2145/jeep_wrangler_sahara_4.0_2004.html bu araca takilmis durumdayim fakat arac hakkinda sitede pek bilgi bulamadim. Bu aracla tecrubesi olan herkesin tavsiyelerine , olumlu ve olumsuz her turlu gorusune ihtiyacim var. Bu arac beni yolda birakir mi veya cok buyuk masraflar altina sokar mi ilerde?
Diger konu da yakit tuketimi.arac ortalama kmde kac kurus yakar? Haftada 300 km civari yol yapiyorum ve altindan kalkamayacagim benzin yuku beni korkutuyor. Lpg taktirmayi dusundum fakat daha once hic lpg li arac kullanmadigim icin yakit tuketiminin ne oranda degisecegini kestiremiyorum. Sizce aylik 1200 km yol yapan birinin bu araci almasi mantikli midir?

Simdiden gousleriniz icin tesekkurler, Saygilar.
 

Etiketler
Ynt: 2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

Benim arkadaşımda full modifiyelisi var idi.bu hafta sattı.araç offroad için çok güzel bir araç.lakin biraz küçük.yakıt konusunda şehir içi belirttiğiniz kullanım için sizi üzer diye düşünüyorum.arkadaşımın aracı m/T lastikle 24lt/100 km yakıyordu.
 

Ynt: 2004 Jeep Wrangler Sahara 4.0

muratl' Alıntı:
Benim arkadaşımda full modifiyelisi var idi.bu hafta sattı.araç offroad için çok güzel bir araç.lakin biraz küçük.yakıt konusunda şehir içi belirttiğiniz kullanım için sizi üzer diye düşünüyorum.arkadaşımın aracı m/T lastikle 24lt/100 km yakıyordu.

Anladım , teşekkürler cevabınız için . Peki lpg taktırdığım takdirde nasıl değişir ? Bahsettipim 300 km tamamen trafiksiz ve 90 km sabit hızla gideceğim bir yol. Bu lpg denen belirsizliği , yararlarını ve zararlarını çözdüğüm an alırım bu aracı :smiley:
 


parasal olarak ta %40 ucuza gelmiş olur. ancak kışın her gün kullanırsanız 2 haftada 50 tl benzin parası ödersiniz.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst