2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,804
Servis olayından başlamak gerekirse o Zaman Davut ustaya götürücem aracımı kısmet olursa şimdiden bu konu da teşekkür ederim yardımlarınız için...kısmetse bundan sonra ki hedefim Allah nasip ederse 2.7 olur yada 4.7 ilk başta kendi aracımı kullanayım bende yorumlarımı yazarım sonra )))
 

Etiketler

Benim de hedefim 2 sene bu araca binmek daha sonra Allah izin verirse 4.7 almak kısmet olursa tabi :smiley:)
İnşallah rabbim herkese hayalindeki arabayı nasip eder.
Bu ay sonu gidip alıcam aracımı ondan sonra memleketten buraya gelmek var size deneyimlerimi anlatırım :smiley:
Halim Bey yardımlarınız için teşekkür ederim yardıma ihtiyacım olursa sizinle irtibata geçerim.
 


araclar mevcut oldukca guncel diyebiliriz. Bizim 2004 3.7 ile ilgilenirseniz biz satariz herhalde. Yinede esime sormam lazim. Esinden korkmayan tas olur ☺ bize ikinci cocuk arabasi icin buyuk bagaj lazim. Tup olunca tek cocuk arabasi sigiyor.
 



Merhaba Recep bey , s,zden neden satıyorsunuz aracınızı ? Gayet güzel duruyor :smiley: Sizin arabada yükseltme var dimi yoksa get mi attırdınız bende yapmayı düşünüyorum ama hangisini uygulasam diye karar veremiyorum.
 

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini değiştirdim Prins marka LPG ne yapmam gerekir ?
 






2,8 Kasası Cherokee, 2,7 kasası Grand Cherokee olarak geçiyor.. En başta iç hacim,oturma rahatlığı,donanım farkları var..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

2,8Crd Kj kasa 4 silindir,163hp,1960kg,400/1800 tork
2,7. WJ Kasa 5 silindir,163 hp,1865kg,400/1800 tork
Motor yapısı itibariyle birbirine yaklaşık değerler. Bence en büyük fark iki jeepinde klaslarının farkı..


C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Eger ailece gezi yaparım,bagaj benim için önemli,görüntü modernliği,konfor ve donanım önemli derseniz bence Wj...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Temizini bulursunuz güzel araçlardır tabi ne için kullanacağınıza bağlı ? Motoru mercedes motordur ne gibi sorular sormak istiyorsunuz ? neden dizel tercih ediyorsunuz yada neden 4.7 2002 2003 tercih etmiyorsunuz ?
 

Bence Wj kasa 2000 model ve sonrasında quadradrive ve performns açısından fark olmadıgı ve 2000 vve 2001 model 4,7 ler vergi avantajı bakımından tercih edilebilir..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,430
Mesajlar
1,517,886
Kayıtlı Üye Sayımız
172,077
Kaydolan Son Üyemiz
yasin29

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst