2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,645
onlar litre değil. galon başına gidilen mil. MPG. hesabı ters. ne kadar küçük olursa o kadar kötü. yukarıdaki mesajımda not olarak yazmıştım.
 

Etiketler


bencede. gayet başarılı o kadar büyük motora göre. yine de v8 şehir içi trafikte 4.0 a göre belirgin fazla yakacaktır.
bizimkisi benzinli ve mesela 3.7 KJ nin 15 litre yaktığı zamanlarda 22 litre gibi tüketiyordu ankara da.
 




O zaman 4.0 almak daha mantıklı yakıt yönünden çünkü ben senede minimum 25 bin km yapıyorum l
 


Şehir içi ve dışı yapıyorum bazanda yurt dışı araç ile o yüzden binek araç değil de 4x4 almak istiyorum ve doğru bir seçim yapmak istiyorum sayın KLL bey.Bilmediğim için de bana mantıklı gelen şeyleri dinleyip hemen fikir değiştiriyorum Bu yüzden de bir türlü karar veremiyorum 2.7 dizel mi,yoksa 4.0 mı yada 4.7 veya 5.2 ama GC olmasına karar verdim bir ara LR discovery 2.5 tdi bakıyordum )))
 

temiz ve km si düşük 2.7 crd varsa tabiki o alınmalı. ZJ, Wj ye göre ilkel kalır. ancak sürüşü kullanımı çok keyiflidir ve daha hafif bir araçtır.
 




5.2 için neler düşünüyorsunuz ? 1995 model bir tanıdıkta var araziye girmemiş temiz bir araba.
 


Anlıyorum bende ileride olursa daha sonra 2003 yada 2004 2.7 almayı planlıyorum ama tabi VX100 benim gönlümden geçen Aslan inşallah ileride olur )))
 

bence siz neler isteidğinize ve kullanım aracınıza iyi karar verin. o dönemlerin arabaları arasında herşeyi beraber verebilecek araç sayısı çok az çünkü. bilahere bir başlık açıp paylaşın derim.
 

Bugün kuzenim bir araç baktı 5.2 aracın 4.sahibi satıyor 1995 model 141000 mil de araçta prins marka tüp var araçta boya yok yedek anahtarı kitapçıkları duruyor çok temiz diyor al abi dedi ))) sahibi bu makineyi bulana kadar 20 tane araç bakmış çok kararsız kaldım :((( sizce ne yapmalıyım bu kadar temizini zor bulursun diyor ))
 



Bu kadar düşünmek insanı hasta eder,çok fazla düşünüyorsunuz araç almak için.Alırsın baktın sarmadı araç ilerde satarsın.Bu kadar düşünmenin anlamı yok bana sorarsanız.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,445
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst