2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179,765
Teşekkürler, ben önceki aracımı satmadan önce, Gc yi kafama koyduktan sonra araştırmaya başladım. 3 ay gibi bi süre oldu..

Xperia Z
 

Etiketler
Kesinlikle katılıyorum size oynanmamış bir araç bulmak lazım benim amacım arazi gezmek ve tozmak kısaca ☺️ Siz ne kadar Zaman da buldunuz aracınızı ? Umarım memnunsunuzdur aracınızdan Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
Ben genelde memnunum. Almadan önce baktırdıgım ustanın yanlış teşhisi sonucunda difransiyel rulmanı ve lsd balatalarındki arızayı anlayamadıgı için bana düştü yaptırmak. 1 senedir o şekilde kullanıyorum. Bütçeyi ayarlayıp,nöbetlerden zaman bulabilirsem 1500tl karşılığında yaptıracagım..

Xperia Z
 



Maşallah nerede yaşıyorsunuz ? Kısmet olurda bizde alırsak bakarsınız sizin o taraflara yolumuz düşer beraber gezeriz )))
 





Lovato Marka kitleride olan araçlara bakabilirim o Zaman bazı araçlarda lpg kitlerinin adını doymadım anladığım kadarıyla o araçlardan uzak durmam lazım )))inşallah Fethiye'ye gelirsem yanınıza muhakkak uğrucam ☺️
 

kit kalitesi önemli ama en önemlisi büyük ve referansi iyi bir ustanın takmış olması lazım. ben 4.0 laredo ZJ de çok uzun km ler boyunca BRC kullandım ve müthiş memnun kaldım. ancak görece bir kıyas gerekirse sanki lovato daha az harcıyor.
 

Günaydın arkadaşlar KLL bey 4.0 için düşünceleriniz nedir, ben o araçları daha çok beğeniyorum onlarada bakıyorum halen açıkçası.Siz 4.0 için hangi yılı önerirsiniz ? Nelere dikkat etmek lazım? Siz olsanız 4.0 mı yoksa 4.7 mi alırsınız ? Ben 2 aracıda kullanmadım sağolsun EROL bey yardımcı oluyor bana kendisine teşekkür ediyorum )))) kusura bakmayın bu işe yeni başlıcam için çok soru soruyorum ☺️
 





4.0 wj kullanmadım. 4.0 ZJ kullandım uzun süre. WJ de de gayet yeterli gelecektir motor. ayrıca daha modern bir işletim sistemi ve ateşleme sistemi olduğu için daha az titreşimli çalışır.
 

4,0 wj nin fabrika verisi şehiriçi 22,6lt iken 4,7 nin verisi 20,8lt..
Agırlık olarakta 4,0 wj 1760kg
4,7 wj 1820kg
4,0 wj 190 hp
4,7 wj 235hp.. Gibi...

Xperia Z
 




bence verilerde hata var. 4.7 her durumda 4.0 dan çok yakan bir motordur. zaten amerikan resmi yakıt ekonomi sitesinde 1 mpg fark var aralarında.

Fuel Economy of 2000 Jeep Grand Cherokee 4WD

rakam ne kadar büyükse o kadar iyi. miles per gallon. yani galon başına mil.
Verdiğiniz linkte yanlış görmediysem zaten ortalama(combined) ;
4,0 v6 nın 16
4,7 v8 in 15 görünüyor

Xperia Z
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,423
Mesajlar
1,517,767
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst