2000 Pathfınder Otm. Şanzımanda Sorun...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,946

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Mesajlar
841
Tepkime Puanı
11
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar benim 2000 otm vites aracımda kalkış ve duruşlarda zaman zaman küt diye bir ses geliyor. Bu ses sanki şaft boşluğu gibi ama elle kontrol ettim şaftlarda bir boşluk yok. Daha önce bu sorunu yaşayan arkadaş var mı. Çözüm için nereden başlamam lazım. Saygılarımla...
 

Etiketler

zamanla dişlilerin arasında olusan ufak bosluklar yapar .. önemli bişe olduğunu zannetmiyorum .
 

anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.
 

anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.
 



bende birzamanlar bir rav4 vardı, servis kayıtlarına göre o takozlar değiştirilmiş.
sonuç? hiç. hiç olunca boşuna masraf yapıyorum deyip eski sahibi arabayı satmış tabi. ben de bir 5 sene kadar öyle kullandım. 5 sene sonunda vuruntuya ilave bir de çok hafif bir şanzıman ya da diferansiyel (artık hangisiyle) ötme-kazıma benzeri bir sorunum oldu. ciddi boyutlarda değildi, benden başka kimse kolay kolay duymazdı.
herhalde benden sonraki sahibi de bir 5 sene kadar arabayı bu ötme sesiyle kullanacak daha sonra daha ciddi bir problem çıktığında arabayı satacak. ya da belki varlığının farkına bile varmayacak.
dikkatinizi çeken birşey var mı? sorunlar çözülmüyor, büyüdüğünde problem çözülmeden araba satılıyor, ama araba o şekilde de aslında kullanılabiliyor. neyin ciddi neyin ciddi olmayan problem olduğunu anlamak zor zanaat.
 


merhabalaar uzun aradan sonra aklıma geldi girip yazayım istedim. bahsettigim ses sanzumandan değilmiş :smiley: simit tupun koruma kabına vurma sesiymiş boşluk varmış kut kut o vuruyormuş :smiley: hersey sağlam ve sorunsuz :smiley: stepnenin orda takılı tup aracın dışında
 

abiler saygılar. yeni konu açmak istemediğim için bunu canlandırmak istedim. kullandığınız araçlar, almaya karar verdiğim kasa. hala kullanıyorsanız tabi zaman ilerledikçe temiz araç bulmak iyice zorlaşıyor. o yüzden alırken nelere dikkat etmeliyim. sizlerin tavsiye edeceğiniz şeyler. engin tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. görüşmek üzere
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,928
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst