2000 model G500 Ön Koltuk

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sametdsl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,279
Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Hüseyin abi bu ustalarla ugraşmak çok zorrrrrrrr.İşi alana kadar tamam abi,hallederiz abi,problem degil,İş eline gelince bu paralara bu işler yapılmaz offf ,pofff gibi yokuş yapıyorlar
 

Etiketler
Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

bende burdaki ustalardan sikaye ederdim , yanlis ! demek ki heryerde sorun ayni.

america haric... orda oyle isler yapiliyor, oyle isler aklin gider. ve nasil anlasdiysan oyle.

kurtarmaz beni , zarar ettim, kar'im yok laflar . kumar oynama, ickiyi birak, sigara icme, gercek iman'a gel....

benim 79G'nin kocana baktim dun, tam 23 aydir ustalar'la bogusurum. bikdim valla !!

[yani iyi ustalar var tabii ki, ama malesef bize rastgelmiyor galiba]
 

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Hayırlısı ile bu gece itibari ile % 95 i bitti gibi yarın sabah erkenden son kontrolleri yapılıp hayırlısı ile iş bitecek gibi.Detaylı ve son resimleri araç biter bitmez paylaşacagım.
Siz degerli arkadaşlarımın yorumlarınıda bekliyorum.
Saygı ve Sevgi ile..

IMG 0153


IMG 0170
 





Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

koltuk delik yerleri ve ebatları farklı oldugu için alt kısma 6 mm den demir tabla,ortasında elektrik tesisatı ve koltuk röle montajı

IMG 0208


IMG 0179
 


Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Merhaba,
oncelikle muthis bir is cikarmissiniz tebrik ederim gercekten cok guzel duruyor. Ozellikle baklava desenli derileri cok begendim.
Parcalar ile ilgili bir iki konuyu sormak isterim; Koltuk ve kapi iclerini anladigim kadariyla ikinci el almissiniz. Yurtdisindan mi getirdiniz? Yoksa Turkiye'den mi buldunuz? Detay paylasirsaniz sevinirim. Yurtdisindan getirdiyseniz ithalat olayini nasil cozdunuz. Bende birkac ikinci el parca getirmek istiyorum ancak nasil ypailir bilemiyorum...
Tesekkurler.
Berk
 


Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Merhaba,



Begenip yorum yaptıgınız içinTeşekkür Ederim,Parçaları almanyadan kendim getirtim 2 el olarak,ama inanın cok zor oluyor.Sana ne lazımsa yardımcı olabilirim
 





Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Gercekten cok guzel olmus... paylastiginiz icin tekrar tesekkurler.


Aslinda spesifik bir parca yok belki recaro G serisi koltugu getiririm diye planlamistim ama prosedur nedir esas onu merak ediyorum... ufak parcalar sorun degilde buyukler nasil olur kestiremiyorum. Tecrubelerinizi paylasma sansiniz olursa sevinirim.
 


Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Berkowski ebayde recaro koltuk var.guido da bulur istediginiz malzemeyi.ebayda dukkani var.ithalat diye bir imkan var ithal edebilirsiniz gumruk yok sadece kdv nakliye vs ile konsimento masrafi olur.nakliye icin parsiyel mal cok geliyor almanyadan ucak kargoya gerek yok.
 



Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

super olmus samet , masallah.

aslinda benim 463'un vites bolumun veiz kaplamanin lakesi catlamis da bir elden gecme ister... kac gunde hazir olur samet....??

motogezgin dogru soyler, guido almanya'dan dunya capinda G cemaatin 99% taniyor ! cok saglam ve durust. ondan esya isteyen hic dusunmesin. yardim isteyene kibris uzeri yardimci olurum.... ;)

saygilar

huseyin
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

SON KONULAR



Geri
Üst