1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan inncylmzz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,175

inncylmzz

Ana Kamp
Mesajlar
36
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar 1998 128 bg crv'm var .otomatik vites. d4 d3 2 1 fark etmıyor anı anda dıp gaz kalkınca aracın altından cıt cıt cıt dıye ses gelıyor . aks ya da sanzmanda herhangı bir problem olabılır mı? vites gecıslerınde olsun baaska durumlarda olsun en ufak atma tak tak vurma vs bır sey yoktur ınce bır ses bu var canımı sıktı bılen varmı acaba ?
 

Etiketler
Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

Dip gaz yapmadan da aynı ses geliyor ise büyük ihtimal en son ki arka egzoz susturucusu dur.
 

Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

sadece kalkıslarda yapıyor ve normalde az gazla kalkerken sorun yok araba kafa kaldırınca yapıyor cıt cıt cıt dıye sesler aks sanzman ya da denge kollarından gelen bır ses gıbı geldı bana ama cozemedık.bununla beraber vıtes gecıslerınde olsun vs en ufak bır vurma vs yok 0 gıbı .bır sorum daha olacak sanzman dıftrnsyl yaglarını nasıl kontrol edeyım yanı bu arabanın bakımı sadece yag fıltre bakımı gıbı degıldır herhalde yapmam gereken baska ne var bılmek ıstıyorum. 144 bınde aracım
 

Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

Tarif ettiğiniz sesi egzoz dan dır diye tahmin ediyorum. Ön diferansiyel ve şanzuman yağı birdir. Motorun içinde şanzuman ın üzerinde sarı renkli cubuk dan yağ kontrolünü yapabilirsiniz. Ancak arka diferansiyel yağının kontrolü zor ancak aracı lifte kaldırıp üst tapayi çıkarıp kontrol edebilirsiniz ki o zaman da yenisini koymak daha mantıklı. Aracınızın kullanım kitapçığı varmı? Orada bütün bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
 

Ynt: 1998 Model Crv Cıt Cıt Sesi

kitapcık vs yok suan. valla ses pek ekzoz sesi gibi durmuyorum cunku metal sankı koptu kopacak gıbı bır ses gelıyor cıt cıt cıt yapıyor ve gecıyor
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,792
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst