1998 explorer hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brnmtm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,218
Ynt: 1998 explorer hakkında

Sizin bu konuda bir deneyiminiz var mi? Yada 4*4 kullandiniz mi

Ben rav4 kullanıyorum. Ciddi bir sorun çıkarmadı, ama tavsiye eder miyim etmem. Edersem arkadaşlar gelir o gerçek bir 4x4 değil diye yorum yazarlar bu tür tartışmalarla uğraşmak istemiyorum... O yüzden onun yerine şöyle birşey tavsiye ederim http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/IlanResim?IlanId=3496274&ResimSiraNo=2#imgtop
 

Etiketler
Ynt: 1998 Explorer Hakkında

öncelikle herkeze selamlar form u yenı takip etmeye başlayan bir üyeyim takip etmeye başladığım günden beri de başından kalkamıyorum ne hikmetse yazıları okumaktan resimlere bakmaktan :smiley:
Gelelim explorer ın faydalarına , 1 yıl önce çocukluk hayalim olan explorer a kavustum ( çocukluk hayalim diyorum zaten şuan 24 yaşındayım ) babam sayesinde amerikan arabaları ile büyüyen biriyim 1998 ford explorer keyifli sürüşü olan güçlü bir makinadır süspansiyon sistemi keyifli sağlam bir araç olan explorer masraf çıkarttığı zaman parçayı abd de getirmezseniz biraz başınızı ağrıtabilicek bir makinadır biraz araç tamirat tadilatı da elinizden geliyo olsa iyi olur zira her usta anlamıyor bu aracın dilinden kronık sorunları arasında dif den uğultu gelme yapabilir 1998 öncesi kasalar için baz istasyonu yakınlarında bayram yılbaşı kısacası telefon şebekelerinin yoğun olduğu günlerde aracınızı park halinde bıraktığınız yerden kaldıramaya bilirsiniz araç kitleniyor , deponuzda 50 tl nin altında yakıt varsa ve aracın burnu yokuş aşağıya duruyor ise mumkun değil çalıştırmanız ;D miydesi buyuk bir araç olduğundan 50 tl benzini benzinden saymaz :smiley: modıfıye parçası Türkiyede pek olmayan nadide bir araçtır ancak bu eksi yönlerine rağmen kendıne aşık etmeyi başarabilen çok keyifli bir makinadır tavsiye edilir
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,745
Kayıtlı Üye Sayımız
172,069
Kaydolan Son Üyemiz
KorayG

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst