1962 dodge powerwagon parlement

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan basketballcoach Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,667

basketballcoach

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar bu siteyi gördüğüm iyi oldu amerikan severler burada sanırım.
şu anda toplanıyor sanayide

21072010139


21072010157
 

Etiketler

Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement

Ünal bey istanbul da benim arabamdan 1 tane olduğunu öğrendim. Acaba daha fazla varmıdır. Bir tane denizlide bir tane de balıkesir de var diye biliyorum.
 

Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement

istanbuldaki aracın adresini öğrenirseniz haberim olsun
 




Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement

Bu arabanın,bir tanıdığımda 4x4ve 200 lük (sonradan ısuzu motor ve şase uzatıldı) ticari oarak kullanıyor,birtanede 300 lük 4x4 ve 6 teker önünde devasa şanzımandan tahrikli V8 makineli yıllardır kullanılmadan yatıyor.300 lük olanla çok yaylalara gittik yol yok diye bir sorun yaşamazdı.Sahibide saygıdeğer bir büyüğümüzdü nur içinde yatsın yollarda kimseyi yürütmez durup alırdı öyle parayla filan işi olmazdı.
Kalın sağlıcakla.
 


Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement

merhabalar.galiba bu araç türkiyede çok nadir bulunuyor.bu araçtan bir adetde giresun yağlıderede var bugün gördüm,burada HES çalışması başladığından beri ara ara görüyorum.şirketin olabilir.mavi renkli,arabamıdır yoksa başka bir yaratıkmıdır inanın ilk defa bu kadar iri cüsseli ve yüksek bir pikap görüyorum.denk gelirsem resmini çeker koyarım hayranları için inşallah.
 

Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement

Bu arabanın TCK dan çıkma tamir otosu olarak kullanılmış birtaneyi bir akrabam satın alıp Giresun-Trebolu ilçesinden bir ahbabına satmıştı her şeyiyle orjinal olup TCK araçlarının rengindendi,yine aynı akrabamda daha önceden 4x4 ve çift kabinlisi vardı onuda bir arıcı ya satmıştı.İşi gücü DOÇ arabalarıydı başka arabaya bedava versen bakmazdı.
Kalın sağlıcakla,
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,444
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst