STUNC kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Motokaravanini Kendİ Yapmak İsteyenler İçİn Güzel Bİr Web Sİtesİ

    Türkiye de iş yaptırmak Ustalarla uğraşmak çok zor. İnsanı kanser ederler işin kolayına kaçarlar. Bir işi yaptıracaksan çok iyi bilmen gerekli. Yani ya usta olacaksın işi çok iyi planlayacaksın acele etmeden yaptıracaksın, en ufak hatayı kabul etmeyeceksin. En önemlisi iş bitmeden kesinlikle...
  2. S

    Motokaravanini Kendİ Yapmak İsteyenler İçİn Güzel Bİr Web Sİtesİ

    Güçten öte amaç başkadır. Seri bağlantıda voltaj artar Paralel bağlantıda akım artar. Yani her iki derecede güç aynıdır. Fakat şarj için gerekli olan akım dır. Şarj edilecek akü 12v, 24v akü olsa anlayacam Neden 12v 30A almak varken 36v 10 amper alsınlar. Mantık nedir.
  3. S

    Mondial Rx3i Evo Deneyimlerim...

    Motosikletiniz çok yakıyor. Bunların yakışımı böyle bilmiyorum. Benimde honda tiwister im var şehir içinde defalarca ölçtüm 1 litre ile 33 ile 35km buluyorum. Sakin kullanıyorum.
  4. S

    Motokaravanini Kendİ Yapmak İsteyenler İçİn Güzel Bİr Web Sİtesİ

    400+ Watt Solar Panel Setup For A Van Bu sayfadaki bağlantı Şekli gribine gitti 3 panel seri bağlı 36v Şarj edilen akü gurubu 12v Kullananlar bu şekilde bağlamıyor bildiğim kadarı ile Panelleri paralel olarak bağlıyor. Panelleri 36v bağlama amacı nedir acaba
  5. S

    Çılgın Cuma Sahtekarlığı

    Türkiyede devletin vatandaş yararına taşeron çalıştırdığı olabilirmi.
  6. S

    Çılgın Cuma Sahtekarlığı

    Hocam siz hangi konuda taşerondan bahsettiniz
  7. S

    Çılgın Cuma Sahtekarlığı

    Devletin taşeron kullanması internetten bulmak çokmu önemli. Ben devlet dairesinden mekliyim. Çalıştığım kurumda araç ve temizlik işleri taşeron şirkete yaptırılıyordu. bunda amaç kar zarar olayı idi.
  8. S

    Çılgın Cuma Sahtekarlığı

    Türkiye de 25 senedir taşeron kullanıyor. Amaç önemli.
  9. S

    Motor Arıyorum Yardım :)

    Motosiklet özgürlüktür. Motosiklet ile gidip gelmeyi sadece benzin ile değerlendirme. Bakımları göz ardı etme.
  10. S

    Motor Arıyorum Yardım :)

    Arkadaşım Mersin Adana diyorsun ona göre cevap yazdım. 250cc motosikletin örnek verdim. 250cc aşağısı yorar insanı. 3lt benzin yakan 100 cc cup lar olabilir.
  11. S

    Motor Arıyorum Yardım :)

    Adana Mersin 80 km. Git gel 160km. 250cc motosiklet en az 6 - 7 lt benzin yakar. Yani 50 tl. Benzin yakar. Bunun yanı var kışı var. Yağmuru fırtınası var. Motosikletler hiçe sayan, görmeyen şöförler var. Adana Mersin arası en güzel ulaşım tren dir.
  12. S

    Akü Takviye Cihazı Tavsiyesi

    Hocam bu panel olayını bende düşündüm fakat kontak açılmadan Çakmak girişi çalışmıyor. Tadilat gerekli galiba yoksa aķü şarj olmaz galiba.
  13. S

    Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

    Yukarıda paylaştığım yazıyı okuduğumda anladığım. PWM şarj kontrol cihazının kullanımı, kullanılan bazı sisteme göre daha avantajlı olduğu yönünde. Yani 12v panel ve 12v akü şarjına veya 24v panel ve 24v akü şarjına ve küçük güçlü sistemlerde daha avantajlı olduğunu anladım. Fakat 24v panel ve...
  14. S

    Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

    Şöyle bir yazı var. Ustalar bunu 2 cümle ile açıklanabilir galiba. Güneş Şarj Kontrolörü: PWM Vs. MPPT Güneş şarj kontrolörü: PWM vs. MPPT Bir güneş panelinden güneş kontrolörünü şarj etmek için iki yöntem vardır: PWM ve MPPT . Bu teknolojiler, çoğunlukla şebeke dışı güneş enerjisi...
  15. S

    Karavanda Mppt Solar Regülatörü Üzerine

    Yokmubir arkadaş bu şarj kontrol cihazlarını eş zamanlı ve aynı şartlarda gerilimin ve akımını ölçüm bu tartışmalara bir son versin.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,316
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst