salih çal kullanıcısının son içeriği

  1. salih çal

    Günübirlik 14 Şubat Gezisi

    Ynt: Günübirlik 14 Şubat Gezisi Enver dede yanlız eller cepte değil,baklavaya tatlı bi tebessümle bakmak gerekiyor.Yalnız 65 yaş delikanlıları değil 120 kg lıklarda aynı tebessümü göstermeliler. ::) :-X
  2. salih çal

    Mercedes Sprinter 212 D

    Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Teşekkürler Hüseyin bey, henüz bir ustam olmadı ama önemli değilse ihtiyaç hasıl olduğunda onuda hallettiririm.
  3. salih çal

    Mercedes Sprinter 212 D

    Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Selamlar bende de 98 model 312D araba var bu aralar arabayı çalıştırdıktan sonra kızdırma buji lambası tekrar yanıyor,bir,iki dakika sonra da sönüyor.Sebebi hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yazabilir mi.
  4. salih çal

    Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

    Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Levent in aklı fikri gırtlakta hemen kaç porsiyondan giriyor muhabbet e.
  5. salih çal

    Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bu bilgi kısmen doğru.18 Kasımda muayeneye gittiğimde 12 eylül de biten muayene için normal gecikme cezası ödedim.Sebebini sordum,uygulama 11 eylül den önce ki gecikmeler geçerliymiş,bir gün ile kaçırmışız.
  6. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Herşey PALAVRA çocuğa iki lokma kek,çikolata gösterip arabayı temizlersen veririm mangalı yelpazelersen yersin diye tehdit ediyor.Zavallı yavrum da adamın gözünün içine baka baka istemese de yapıyor.O kadar söyledim eziyet etme diye ama arkamı dönüyorum yapacağından...
  7. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Enver abi bende bugün Pendik Tuv e gittim.Nasıl olsa eksikleri toparlayıp yazıyorlar diye hiç birşey' i kontrol etmeden gittim,hatta arabanın elini yüzünü bile silmedim.Tekrar çağrılmalara alıştık ya. :oArabayı aldılar kontrola geldi imzalayın hayırlı olsun dedi (mal...
  8. salih çal

    Şile Kaçamakları

    Ynt: Şile Kaçamakları Enver abi bu gün de hava güzeldi kulaklarınızı çınlattık.
  9. salih çal

    Kim Nerede?

    Ynt: Kim Nerede? Bir haftadır Ukrayna dayım iki gündür yağmurdan gözümüzü açtık.şimdilik ortam güzel,belki tadını çıkarır.
  10. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Sonunda evede almıyacaklar kalacağız aşağılarda ::) :)
  11. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları İlhan abi herşey spontone planlı bişey yok otururken ortaya bir laf atılıyor sonu nereye giderse ortaya ne çıkarsa şansa.Normalde tepsi gibi olan torak da yapılacaktı oturtma millet aç olunca göze ufak geldi,büyükte yapsak ne olurla başladı ve bitti.
  12. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Yokmu gelen
  13. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Buyrun beyler
  14. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Hep beraber olsun
  15. salih çal

    Maltepe Buluşmaları

    Ynt: Maltepe Buluşmaları Hergün Kayışdağına çıkmaktan kestirme yolu yordamı unutmuş,hala ısrardan bahsediyor.YOOOOOOOO teklif var ısrar yok,şuan itibariyle güveçde oturtma yapmakla meşgulüm.Yarına Allahkerim ;) ;D kasma kendini okadar çatkapı yap sürpriz olsun.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,317
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

SON KONULAR



Geri
Üst