ormos kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Tatile Çıkacağım Sessiz Sakin Bir Yer Önerisi Mesela ..... ?

    Ynt: Tatile Çıkacağım Sessiz Sakin Bir Yer Önerisi Mesela ..... ? Mevsim gereği şu an Antalya Bodrum tarafları çok kalabalık değildir diye düşünüyorum. Olimpos olabilir. Ayvalık tarafı da güzeldir.
  2. O

    Kiralık Araç İle Balkanlar

    Ynt: Kiralık Araç İle Balkanlar akaco gezinizin güzel geçmesine sevindim. Çok kısıtlı bilgi vermişsiniz, aracı nereden kiraladınız, konaklamayı nerelerde yaptınız gezinin maliyeti ne kadara çıktı. Bu vb bilgileride eklerseniz daha yararlı olabilir.
  3. O

    Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu

    Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu Güzel gezi yapmışsınız. Bulgaristan ve Arnavutluk için güzel yorumlar yapılmıyor. Bu ülkelerden geçenler sorun yaşadınız mı ? Vizeler, pasaport harcı, vidgetler, konaklama masrafları vs vs bütün bütçe ne kadara çıktı fikir edinmem için yazarsanız sevinirim.
  4. O

    Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

    Ynt: Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum Yanıt yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ayvalık değil ama Kuşadası gezisi yaşadım. 9 Günlük tatilim sorunsuz ve güzel geçti. Tek canımı sıkan Kuşadası merkezde konaklayıp 6 gün boyunca Güzelçamlı Milli Parkı'na denize gitmek oldu. (...
  5. O

    Bedensel Engelliyim Kaz Dağına Gezi Yapmak İstiyorum

    Arkadaşlar merhaba. Tekerlekli sandalye kullanıyorum Ağustos ayında Ayvalık tatili yapacağım. Özel otomobilimle günü birlik Kazdağı gezisi yapmayı düşünüyorum. Milli Parka girmeden gezebileceğim yerleri öğrenmek istiyorum. Eğer Milli Park içine girersem aracım ile gezebilirmiyim,tekerlekli...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,470
Kayıtlı Üye Sayımız
172,125
Kaydolan Son Üyemiz
erozaydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst