mes kullanıcısının son içeriği

  1. mes

    Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2CV

    Ynt: Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2cv Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :) Temmuz ayı içinde 3 adet döşovo ile bir Balkan turu organizasyonu içindeyiz.Normal şartlarda gerçekleştirmek istiyoruz.Bu konuda her türlü bilgi için kulaklarımızı açtık bekliyoruz :) Balkan yolculuğu...
  2. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu İlginize çok teşekkürler...Bu yaz Döşolarla Fransa turu düşünüyoruz.Sponsor bulursak tabi çok daha keyifli :))) Harika resimlerimiz olacak.Bizden ayrılmayın.Sevgilerle :)))))
  3. mes

    Bodrum Boğaziçi köyü gezisi

    Uploaded with ImageShack.us Hava çok güzeldi geçen hafta sonu üç H-D Evo Boğaziçi köyüne doğru sürdük.Çok keyifliydi.Flamingo bölgesinden geçtik.Henüz Flamingolar ortalarda yok.Pek geleceğe de benzemezler çünkü etrafına kooperatif evleri yapılmış...Çok üzücü...Neden biz böyleyiz? Gözümüz paradan...
  4. mes

    KazDağları Darıdere

    Ynt: KazDağları Darıdere çok güzel...hayran kaldım...bizim döşovolar o yollara girebilir mi sizce :))) Sevgiler
  5. mes

    Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010)

    Ynt: Vosvoslu Bir Yol Hikayesi (31 Mart-7 Nisan 2010) daha yeni gördüm.Gecikmeli olarak tebrik ediyorum.Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için de ayrıca teşekkürler :)))
  6. mes

    İstanbul - Atina - İstanbul

    Ynt: İstanbul - Atina - İstanbul Yolunuz açık olsun.Bol şans dilerim.Aman hırsızlara dikkat :))))
  7. mes

    Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

    Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? Tebrikler.Sizi destekliyorum.Yollarda bisikletliler çoğalmalı ki,cahil dört teker sürücüleri biraz işin farkına varsınlar :))))
  8. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu resim yüklemeyi çok istiyorum ancak eziyetli bir hal aldı...Artık bunun daha kolay bir hale getirmeleri gerekir yoksa cazibesini kaybediyor Uploaded with ImageShack.us Gümüşlük'te debriyaj arızası...hemen hallettik :))) Baskıyı değiştirdik :)) Uploaded with...
  9. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu doğrudur...En çok da sorulan soru 'Kaç model bu? ' bir de 'herşeyi çalışıyor mu? ' ikinci soru beni kızdırıyor.Tabi ki çalışıyor.Siz döşo'yu ne sanıyorsunuz :)))))
  10. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu Güzel dileklerinize çok teşekkürler.Gönül ister ki herkes döşovocu olsun:)) Sevgiler
  11. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu Uploaded with ImageShack.us Datça-Palamutbükü yolu...sıcaklık 46 derece Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Tur flamamız :)) Uploaded with ImageShack.us cunda sokakları...
  12. mes

    Döşovolarla Ege turu

    Ynt: Döşovolarla Ege turu URL=http://img710.imageshack.us/i/dsci0381.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Kaz dağları Yeşilyurt köyündeyiz :))
  13. mes

    Döşovolarla Ege turu

    URL=http://img716.imageshack.us/i/2cvkazdag.jpg/][/URL] Uploaded with ImageShack.us Kaz dağlarına tırmanırken (Temmuz 2010)
  14. mes

    Balıkesir 10Rider Fest 2010

    Uploaded with ImageShack.us 10 Rider fest 2010 dan bir kare :))) Almanyalı motorcu kardeşlerimiz
  15. mes

    Hay Bisiklet Severler Karşılamaya ve Sultanahmet Meydanını Doldurmaya

    Ynt: Hay Bisiklet Severler Karşılamaya ve Sultanahmet Meydanını Doldurmaya bu aktivitenin sonuçlarını merak ediyorum.Biraz resim ve bilgi lütfen :)))) Tşklr.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,329
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst