maximusti kullanıcısının son içeriği

  1. maximusti

    600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

    adamların facebook sayfasındaki ilanlara epey bakındım, normal araç hiç yok, neredeyse tüm kamudan çıkma araçlar bu adamda. ilk mesajımda belirttiğim gibi baştan alacağı belli olanlar galiba bunlar.
  2. maximusti

    600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

    75 milyon? ihale başlangıcı 21 milyon küsürdü, 3 katına çıkmış. sıfır masraf hali ile araç başı 125.000 tl civarına gelmiş olacak. eğer gerçekten öyleyse ya piyasanın, yada ihaleyi alanın hazin sonu.
  3. maximusti

    600 Adet Land Rover Defender Araç Mübadelesi (i̇halesi̇) Hakkında

    büyük bir ihtimal alıcısı şimdiden bellidir, satılma sonrası da öyle 40 50k piyasaya gireceğini pek sanmıyorum bu araçların. dediğiniz gibi ihaleye teklif veren olmayacak, ihale bedeli düşecek ve o fiyattan belirlenen kişi alıp, galericilere parça parça toplu şekilde satacak, galericilerde...
  4. maximusti

    Karavanda Asansör Yatak

    fiyat olarak ortalama boş araca 7500 800 tl civarı tutacağını yazmışlar, dolu araç içinde yapılıp yapılamayacağını kontrol etmeleri gerektiğini belirtmişler. kendi imkanlarımızla yapılabilir mi acaba onu araştırmaya başlayacağım yakında.
  5. maximusti

    Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

    maşallah emeklerinize sağlık, baştan sona bir solukta inceledim konuyu, işçilikler harika. güle güle kullanmanız dileğiyle.
  6. maximusti

    Ducato Jtd 12.3 M3 Motokaravanımızın Yapımını Yarıladık

    benimde şahsi görüşüm bu yönde, o karavanın tadını çıkarmanın tek yolu, herşeyini kendin yapmak,işin asıl zevki o. akşam iş çıkışları, haftasonları vs. vs. yavaş yavaş parça parça yapacağız, önümüzdeki yaza yetişirse ne ala ama yetişmese de çok problem olmayacak.
  7. maximusti

    Ducato Jtd 12.3 M3 Motokaravanımızın Yapımını Yarıladık

    merhaba öncelikle iyi günlerde kullanmanız dileğimle, aynı araçtan bizde yeni aldık, bizde kendimiz yapmaya başlayacağız yakında. takıldığımız yerlerde sizden tüyolar isteriz artık :)
  8. maximusti

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    merhaba arkadaşlar ben mustafa yalçınöz istanbul avrupa yakasında yaşıyorum. bir çok konuda siteden ziyeretçi olarak faydalandım. amatör olarak kamp ve geziler yapıyorum genelde, abim karavan hastası ben off road, sonunda abimin karavan hayalleri için dün bir fiat ducato 2.8 jtd aldık, yavaş...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,466
Mesajlar
1,518,285
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst