frkbdr kullanıcısının son içeriği

  1. frkbdr

    Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

    Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Litesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)...................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...
  2. frkbdr

    4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

    Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) Güzel bir etkinlikti katılan ve emeği geçenlere selam olsun..
  3. frkbdr

    Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

    Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Gerçekten tebrikler ve paylaşımlar için çok teşekkür..
  4. frkbdr

    Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)

    Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008) ne günlerdi bee.. ama aldım makinayı çok yakında sahalarda olucam nasipse..
  5. frkbdr

    Yok Böyle Bir Görüntü...

    Ynt: Yok Böyle Bir Görüntü... gerçekten çok güzel bir kare..
  6. frkbdr

    Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

    Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Faruk BEDİR (frkbdr) aktif off-road cu olarak devam ederken aklıma takıldı neden motorsiklet kullanmıyorum. öncelikle profesyonel bir eğitim alarak akabinde Suzuki GSR-600 modelinde bir motorsiklet aldım. artık bu platformdada varım.
  7. frkbdr

    Motorunuz Nedir?

    Ynt: Motorunuz Nedir? suzuki GSR-600 yeni aldım yeni başladım aynı zamanda off-road yapıyorum hepinize keyifli paylaşımlar diliyorum.
  8. frkbdr

    1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)

    Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009) Şimdilik karelere yansımamış olsada Güzel bir etkinlik olmuşa benziyor..fotoların devamını bekliyor paylaşımlar için şimdiden teşekkür ediyorum..
  9. frkbdr

    Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

    Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Gerçekten çok keyifli görünüyordu kareler..Katılan emeği geçen ve bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
  10. frkbdr

    Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Özcan arkadaşım selam..eşinizle birlikte keyifli ve sorunsuz bir tatil geçirmenizi dilerim..bu arada istanbula gelmenizide arzu ederdim ama kısmet diyelim inşallah bizde birgün sizi burada misafir ederiz..
  11. frkbdr

    Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

    Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Mıtsubıshı nası bişi :) :)Aracım yok ama katılmak istiyorum olabilebilirmi acep..
  12. frkbdr

    Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

    Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Yaww Kıbrıslı dostlar hakikaten dost'larmış bu ne güzel misafirperverlik bu ne güzel ilgi alaka bu ne güzel insanlık şahsen oradaki dostlara bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum..Çok söze gerek...
  13. frkbdr

    Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

    Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Hanımağa boşuna demiyorum..İşte şimdide başka bir platformda kendini ve başarısını gösterdi..Yolun açık olsun Koza'cım..
  14. frkbdr

    Gezenbilir Kıbrıs'ta

    Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Bu uzun yolculuğu paylaştığım tüm ekip arkadaşlarıma..Kıbrısa geçtiğimizde şahsen beklediğimin çok fazla üstünde ilgi alaka ve misafirperverlik gösteren tanışmış olduğum tüm o sıcak kanlı samimi arkadaşlara çok çok teşekkür ederim..Gayet keyifli bir gezi oldu (mülteci...
  15. frkbdr

    ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..

    Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!.. Tansiyon yapmayalım dostlar..


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,328
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst