fein kullanıcısının son içeriği

  1. F

    Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!.

    Ynt: Adrenalin'den Gezenbilir Üyelerine Özel %20 İndirim!. Daha önce indirim kodu almadım ama "Daha önce kod almışsınız" uyarısı geldi. Nasıl olur bu durum ?
  2. F

    Yapmadan Dönme

    Ynt: Yapmadan Dönme CUDİ DAĞI EN GÜZEL İDİL-CİZRE ARASINDAN GÖRÜNÜR. "ATATÜRK BURNU" ÇOK GÜZELDİR. BU ARADA CUDİ ETEKLERİNDE BULUNAN HİSAR KÖYÜ DEĞİŞİK MEYVELERİN DOĞAL OLARAK YETİŞTİĞİ (ÖZELLİKLE NAR) ÇOK GÜZEL BİR KÖYDÜR.
  3. F

    Yapmadan Dönme

    Ynt: Yapmadan Dönme GÜMÜŞHANE'DEN SÖZ EDİLİR DE KARACA MAĞARASINDAN BAHSETMEDEN GEÇİLİR Mİ? MUTLAKA GÖRMELİSİNİZ... HATTÂ YAPMADAN DÖNME LİSTESİNİN BİRİNCİ SIRASINDA OLMALI.
  4. F

    Yapmadan Dönme

    Ynt: Yapmadan Dönme Yalnızçam- Bağdaşen köyü nün hemen üzerindeki KİNZİ kalesisini görmeden ve Bülbülan yaylasında çağ kebabı yemeden...
  5. F

    Akhisar

    Ynt: Akhisar Merhaba Cavit bey, Akhisar'ı ve çevresini orada yaptığım görev nedeniyle çok iyi bilirim. Oradan ayrılalı çok uzun yıllar oldu. Resimlerinizle tekrar hatıralarım canlandı. Teşekkür ederim.
  6. F

    Manisa - Akhisar ; Saklı Vadi Restaurant ve Çevresi (15 Ocak 2009)

    Ynt: Manisa - Akhisar ; Saklı Vadi Restaurant ve Çevresi (15 Ocak 2009) Akhisar'da bir süre görev yapmam sebebiyle , o bölgenin tüm güzelliklerini gördüm. İzmir-İstanbul arası yolculuk yapan herkese Akhisar'ı görmeyi tavsiye ederim.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,312
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst